Αρχική » αρθρα » sennheiser billboard music awards 2017

SENNHEISER BILLBOARD MUSIC AWARDS 2017

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1, 2017

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Drake με το νέο ασύρματο ψηφιακό σύστημα 6000 της Sennheiser
Λας Βέγκας, Νεβάδα, 6 Ιουνίου 2017 - Η κατάμεστη αρένα του T-Mobile στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια των βραβείων Billboard Music Awards 2017, υποδέχτηκε τα κορυφαία ονόματα της pop μουσικής βιομηχανίας.   Drake, Beyoncé, Blake Shelton, Camila Cabello, Miley Cyrus, Céline Dion, Bruno Mars και Nicki Minaj ήταν κάποιοι  από τους καλλιτέχνες που χρησιμοποίησαν τα ασύρματα συστήματα της Sennheiser για να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους.

 
Ο Drake έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση ερμηνεύοντας το single "Gyalchester" χρησιμοποιώντας τον νέο ασύρματο δέκτη Sennheiser EM 6000, ο οποίος συνδυάζεται με έναν πομπό SKM 9000 και μία κάψα MD 9235

H Nicki Minaj άνοιξε το show ερμηνεύοντας ένα ποτ πουρί που περιείχε το single “No Frauds” χρησιμοποιώντας έναν πομπό Sennheiser SKM 5200, σε συνδυασμό με μια κάψα Sennheiser ME 5005. Μετά από αυτό, ήταν όλα ψηφιακά - με το πρώην μέλος της Fifth Harmony, Camila Cabello, χρησιμοποιώντας την ασύρματη σειρά Sennheiser Digital 6000 για το ζωντανό ντεμπούτο των singles της "I Have Questions" και "Crying in the Club." Η Miley Cyrus ερμήνευσε το επίσης νέο της single "Malibu", χρησιμοποιώντας το νέο ασύρματο σύστημα Digital 9000.
 
Η Céline Dion ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει την ανεπανάληπτη επιτυχία της "My Heart Will Go On", από την ταινία Τιτανικός, προς τιμήν της 20ης επετείου της και χρησιμοποίησε ένα ασύρματο σύστημα Digital 6000 σε μία εμπνευσμένη απόδοση της κλασικής αυτής επιτυχίας. Ο Bruno Mars χάρισε μια παθιασμένη ερμηνεία του τελευταίου του single "Versace on the Floor" με το δικό του ψηφιακό ασύρματο σύστημα Digital 9000.
 
Ο Drake παρέα με το Digital 6000 στη μεγάλη γι’ αυτόν βραδιά

Ίσως ο Drake ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση - όχι μόνο κερδίζοντας 13 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του "Καλλιτέχνη της Χρονιάς", αλλά και για την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο "Gyalchester" .  Με το νέο ασύρματο δέκτη Sennheiser EM 6000 που συνδυάστηκε με έναν πομπό SKM 9000 και μια κάψα Sennheiser MD 9235, η απόδοση του Drake ήταν τόσο μαγευτική οπτικά όσο και ηχητικά, κάτι που ήταν εφικτό μόνο με την ισχύ και την αξιοπιστία του ψηφιακού ασύρματου δικτύου Sennheiser.
 
Ο απόλυτος συνδυασμός

Σύμφωνα με τον ηχολήπτη του Drake, Demetrius Moore, ο ήχος της κάψας MD 9235 σε συνδυασμό με την αντοχή του πομπού SKM 9000 και την αξιοπιστία του δέκτη EM 6000 ήταν η συνταγή για την επιτυχία αυτής της μοναδικής εμφάνισης.  Σύμφωνα με τον Moore "Το ασύρματο έπρεπε να είναι αξιόπιστο με τον τρόπο που ήταν στημένο το σκηνικό. Ο καλλιτέχνης ήταν έξω σε μια νησίδα στη μέση ενός συντριβανιού, οπότε δεν υπήρχε κανένας τρόπος να φτάσω σε αυτόν αν κάτι πήγαινε στραβά".
 

Άνετα  τοποθετημένη μέσα στο rack του δέκτη, η μονάδα φόρτισης L 6000 επαναφορτίζει έως και οκτώ μπαταρίες πομπού. Οι τέσσερις μονάδες μπορούν να επιλεχθούν σύμφωνα με τον απαιτούμενο τύπο μπαταρίας - BA 60 για τα φορητά και BA 61 για τα bodypacks

Ευτυχώς, ο Moore  ήταν ήδη εξοικειωμένος με λειτουργία του EM 6000 από τη χρήση του συστήματος Digital 9000, από όπου προέρχεται αυτή η λειτουργικότητα, από την περιοδεία με τον Drake τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποιώντας το σύστημα αυτό. "Στις περιοδείες ο Drake αγαπά πολύ να ερμηνεύει ανάμεσα στο πλήθος, 100 μέτρα μακριά ή πολλές φορές και περισσότερο και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα". "Σε αυτή την περίπτωση έκανε όλη τη διαδρομή από το λιμάνι Bellagio για να φτάσει στη σκηνή και μόλις βγήκε έξω από την πόρτα είχαμε σήμα."
 
Αξιόπιστο σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Η εμπειρία του παρελθόντος έκανε τον Moore βέβαιο ότι οι πομποί SKM 9000 θα μπορούσαν να συγκρατήσουν κάποια υγρασία μέσα στο σιντριβάνι. "Χρησιμοποιούσαμε τα SKM 9000 στην περιοδεία μας στη ζούγκλα και σε μέρος της παράστασης που πιθανά να υπήρχε βροχή ". "Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα επειδή η αντοχή του SKM 9000 είναι τόσο καλή. Με έναν δεύτερο πομπό και κάψα κρυμμένα στη σκηνή και έναν δεύτερο πομπό στο χέρι, ο Moore είχε αρκετή σιγουριά, παρόλο που ήταν σίγουρος ότι δεν θα τα χρειαζόταν.
 
Εξαιρετικά φωνητικά και τίποτα άλλο

Όταν έγινε η επιλογή της κάψας για το show, η απόρριψη εκτός άξονα ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή της κάψας για το show.  Έτσι ήταν αυτονόητη η χρήση του  MD 9235. "Κάναμε μια δοκιμή με την κάψα για να δούμε πόσο ήχο από τις εκρήξεις του νερού θα πάρει", εξηγεί ο Moore. "Η απόρριψη ήταν μεγάλη. Τίποτα δεν κάλυπτε τα φωνητικά, ούτε καν τα πυροτεχνήματα. "Ο Moore εκτιμά επίσης τον ήχο «έτοιμο για μίξη» που παρέχει το MD 9235 στη φωνή του Drake. «Αυξάνει τη φυσική ποιότητα της φωνής του». "
 Το αποτέλεσμα ήταν μια αξέχαστη ζωντανή μουσική στιγμή και μια συναρπαστική βραδιά για τον Drake.