Αρχική » αρθρα » alesis elevate series mkii

ALESIS ELEVATE SERIES MKII

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2, 2017
Η ALESIS, διαθέτοντας εμπειρία περίπου 25 ετών στην κατασκευή ηχείων studio monitor, προχώρησε στην ανανέωση της σειράς ELEVATE με δύο νέα – άμεσα διαθέσιμα – μοντέλα, τα ELEVATE 3 MKII και ELEVATE 5 MKII. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία από τα βραβευμένα studio monitors Monitor One και M1Active τα νέα ELEVATE υπόσχονται να αναβαθμίσουν την ηχητική εμπειρία των υπολογιστών ή των φορητών σας συσκευών.
 
ELEVATE 3 MKIIΉχος πέρα από τις προσδοκίες σας, χάρη στα ισχυρά woofer των 3 ιντσών και στα μίας ίντσας silk-dome tweeters. Σε αντίθεση με τα περισσότερα συμβατικά ηχεία, αυτού του όγκου, τα ELEVATE 3 MKII διαθέτουν ξύλινη καμπίνα προσδίδοντας ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής διαύγειας.
Ο ενσωματωμένος ενισχυτής είναι ειδικά σχεδιασμένος για τα drivers του ELEVATE 3, ενώ για την ευκολία στον χειρισμό, υπάρχει ρυθμιστής on/off/ έντασης στο μπροστινό μέρος του δεξιού ηχείου. Τα ηχεία διατίθενται σε ζεύγη.
- Desktop Studio monitor 2 δρόμων
- Driver LF/MF 3in + HF 1in silk dome
- Απόκριση συχνοτήτων 80Hz-20KHz
- Είσοδος 2xRCA
- Έξοδος subwoofer 1/8 jack
- Έξοδος ακουστικών 1/8 jack
- Ενισχυτής 2x10W continuous
- Διαστάσεις 127x163x190mm
- Βάρος 2.9 Kg
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ELEVATE 5 MKIIΗχεία με ισχυρά woofer των 5 ιντσών και μίας ίντσας silk-dome tweeters. Τα ELEVATE 5 MKII διαθέτουν ξύλινη καμπίνα προσδίδοντας ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής διαύγειας.
Ο ενσωματωμένος ενισχυτής είναι ειδικά σχεδιασμένος για τα drivers του ELEVATE 5, ενώ για την ευκολία στον χειρισμό, υπάρχει ρυθμιστής on/off/ έντασης στο μπροστινό μέρος του δεξιού ηχείου. Τα ηχεία διατίθενται σε ζεύγη.- Desktop Studio monitor 2 δρόμων
- Driver LF/MF 5in + HF 1in silk dome
- Απόκριση συχνοτήτων 80Hz-20KHz
- Είσοδος 2xRCA
- Έξοδος subwoofer 1/8 jack
- Έξοδος ακουστικών 1/8 jack
- Ενισχυτής 2x40W continuous
- Διαστάσεις 184x221x269mm
- Βάρος 5.7 Kg.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ