eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
YAMAHA CLP-575R Ηλεκτρικό Πιάνο Dark Rosewood

YAMAHA CLP-575R Ηλεκτρικό Πιάνο Dark Rosewood

Ηλεκτρικό πιάνο με 88 πλήκτρα, 256 νότες πολυφωνία, Graded Hammer τεχνολογία κλαβιέ, Acoustic optimiser

Σειρά:
CLP
Αριθμός Πλήκτρων:
88
Βαρυκεντρισμένο Πληκτρολόγιο:
Ναι
Ευαισθησία Πλήκτρων:
Ναι
Ηχογράφηση:
Ναι
Πολυφωνία:
256
Χρώμα:
Rosewood
-20 % Έκπτωση Music Store 5 Χρόνια Εγγύηση
Κωδικός: A030.00196
Part number: A030.00196
Kατόπιν παραγγελίας
Δώρο:
SENNHEISER HD-201 Ακουστικά
Αξίας: 29,00€
Επιπλέον επιλογέςΗ νέα σειρά ηλεκτρικών πιάνων της σειράς CLP είναι γεγονός και το πρώτο μοντέλο με ανανεωμένη αισθητική και αναβάθμιση σε επίπεδο τεχνολογίας και απόδοσης είναι το μοντέλο CLP-575R. Το νέο μοντέλο διατηρεί αρκετά από τα στοιχεία της σειράς 500 ωστόσο πλέον η πολυφωνία φτάνει τις 256 νότες ενώ τα πλήκτρα περιλαμβάνουν ''σταθεροποιητές'' με αποτέλεσμα το κάθε πλήκτρο να είναι σταθερότερο, να έχει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Η χρήση της τεχνολογίας ‘’Real Grand Expression’’ προσφέρει μοναδικές εκτελεστικές δυνατότητες στον μουσικό. Βελτιώνει την τεχνολογία ’’Pure CF sound Engine’’ που ενσωματώνουν τα ηλεκτρικά πιάνα CVP, δίνοντας την αίσθηση ότι παίζουμε σε ένα πιάνο με ουρά. Η σειρά CLP 500 πλαισιώνεται από τη λειτουργία ‘’Smooth Release’’ που δίνει εκφραστικούς ήχους με μοναδική ευκρίνεια ανεξαρτήτως τρόπου που ερμηνεύουμε. Από τη στιγμή που αγγίζουμε τα δάκτυλα μας στο κλαβιέ μέχρι και το σημείο που τα αποσύρουμε από αυτό η λειτουργία “Smooth Release” καλύπτει την ερμηνεία μας στο έπακρο προσφέροντας πραγματικό ήχο και αίσθηση που μπορούμε να βιώσουμε μόνο σε ένα πιάνο με ουρά.
Ο ήχος που παράγει το κλασικό πιάνο διακρίνεται για την μεγάλη διάρκεια του εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα μουσικά όργανα καθώς μεσολαβεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι ο ήχος να ‘’σβήσει’’. Η δύναμη και ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε δεν επηρεάζει μόνο την ένταση αλλά και το ηχόχρωμα όπως και τον χαρακτήρα του παραγόμενου ήχου. Η CLP 500 παράγει ένα πλήθος αντηχήσεων όπως στο κλασικό πιάνο. Στην πραγματικότητα ο ολοκληρωμένος ήχος που φτάνει στα αυτιά μας είναι ένα σύνολο από ηχογραφημένα δείγματα που καλύπτουν το σύνολο μιας ερμηνείας. Η Yamaha έχει ηχογραφήσει τη νότα που θα παίξουμε εκατοντάδες φορές, με διαφορετική δυναμική, ταχύτητα και ένταση καθώς και τις αντηχήσεις που παράγει η εκάστοτε νότα μέσα στο ηχείο ενός πιάνου. Η σειρά CLP 500 διακρίνεται για την πολυφωνία της που αγγίζει τις 256 νότες δίνοντας την ευκαιρία στον μουσικό να ερμηνεύσει ένα απαιτητικό και πολύπλοκο ρεπερτόριο π.χ με μουσικά έργα των Liszt, Chopin, Ravel όπου απαιτείται η εκτεταμένη χρήση pedal που στην ουσία ισοδυναμεί με την ταυτόχρονη αντήχηση δεκάδων μουσικών φθόγγων σε μικρά χρονικά διαστήματα, κάτι που ένα μουσικό όργανο με 32 ή 64 νότες πολυφωνία δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει επιτυχώς.
Τα μοντέλα της σειράς CLP 500 ενσωματώνουν το ιδιαίτερα επιτυχημένο σύστημα Graded Hammer Clavier 3 (3ης γενιάς) που αναπαράγει με εξαιρετικό ρεαλισμό την αίσθηση που δίνει το κλαβιέ ενός κλασικού ακουστικού πιάνου. Αυτό σημαίνει ότι το κλαβιέ έχει διαφορετική συμπεριφορά αναλόγως με το σημείο στο οποίο παίζουμε, δηλαδή αν παίξουμε πολύ χαμηλά απαιτείται μεγαλύτερη δύναμη ενώ αν παίξουμε πιο υψηλά η αντίσταση που συναντάμε είναι πολύ μικρότερη. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται καθώς το κάθε πλήκτρο έχει διαφορετικό βάρος όπως στο κλασικό πιάνο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλήκτρα των ηλεκτρικών πιάνων της Yamaha έχουν το ίδιο βάρος με τα πλήκτρα των κλασικών της πιάνων. Τέλος, τα πλήκτρα των ηλεκτρικών πιάνων ενσωματώνουν σταθεροποιητές που ενισχύουν την αίσθηση και την αποδοτικότητα ενώ ταυτόχρονα βοηθάνε την ερμηνεία μας. Η Yamaha έχει ενσωματώσει στη σειρά 500 την λειτουργία ‘’Intelligent Acoustic Control’’ που εξισορροπεί τον παραγόμενο ήχο ώστε να ακούγονται όλοι οι μουσικοί φθόγγοι ανεξαρτήτως της δύναμης που ασκούμε. Υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης μέσω της θύρας USB σε οποιοδήποτε USB Flash memory σε μορφή WAV. Τέλος προσφέρεται η δυνατότητα να αυξομειώσουμε την ευαισθησία των πλήκτρων ανάμεσα στις ρυθμίσεις Hard, Medium, Soft αναλόγως της εμπειρίας και της τεχνικής μας κατάρτισης.


Όλα τα μοντέλα Yamaha CLP καλύπτονται από 5η εγγύηση καλής λειτουργίας.
Τύπος Κλαβιέ: Graded Hammer Keyboard 3 ( GH3 ) NWX (Natural Wood X)
Αριθμός Πλήκτρων: 88
Ευαισθησία Πλήκτρων: Hard 2, Hard 1, Medium, Soft 1, Soft 2, Fixed
Αριθμός Πεντάλ: 3
Λειτουργίες Πεντάλ: Damper with half pedal effect, Sostenuto, Soft
Αριθμός 'Hχων: 34
Αριθμός Τραγουδιών: 18 (Voice Demo), 50 (Piano), 303 (Lesson)
Σύνδεση USB: Ναι
Dual/Split: Ναι/Ναι
Mono/Poly: -
Μετρονόμος: Ναι
MIDI: IN, OUT, THRU
Ηχεία: (40W + 40W) x 2
Πολυφωνία: 256
Τεχνολογία Παραγωγής Ήχων: Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Δυνατότητα Hχογράφησης: Ναι
Αριθμός Kαναλιών: 16
Εφφέ: Reverb, Chorus, Brilliance, Master Effect
Key-off Samples: Ναι
String Resonance: -
USB Audio Recorder: Playback, Recording
Transpose/ Tuning: Ναι/Ναι
Έξοδος Ακουστικών: 2
Είσοδοι/ Έξοδοι: AUX IN, AUX OUT, USB, MIDI
Διαστάσεις (Π x Y x B): 1461mmx927mmx465mm
Βάρος: 70.0kg
Χρώμα: Rosewood
Αξεσουάρ: Άγγιστρο ακουστικών, '50 greats for the Piano'