ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Cyber Week + Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες εδώ
MENU
ΥΑΜΑΗΑ SV-255 5 Silent Βιολί Καφέ (Σκέτο)
ΚΩΔΙΚΟΣ: KSV255BR
ΜΑΡΚΑ: Yamaha
1.858,00 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΗλεκτρικά / Silent Έγχορδα

ΥΑΜΑΗΑ SV-255 5 Silent Βιολί Καφέ (Σκέτο)

ΚΩΔΙΚΟΣ: M310.00032
4957812479806
Yamaha

ΜΑΡΚΑ: Yamaha

PDF EXPORT
1.858,00 €
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου 2.111,00 €

Kατόπιν παραγγελίας

Δωρεάν Μεταφορικά για όλες τις αγορές εντός Ελλάδας
Ήδη στο καλάθι
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Λαμπερή εκφραστικότητα και φυσικός ήχος βιολιού αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου Silent οργάνου της Yamaha. Το SV 255 έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου τον μουσικό που θέλει τον καλύτερο δυνατό ήχο βιολιού και ένα όργανο που να μπορεί να ερμηνεύσει οποιοδήποτε ιδίωμα χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ερμηνεία. Το μοντέλο SV 255 θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των ηλεκτρικών βιολιών, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου και άνεση.
   
   
  Το μικρό του βάρος, μόλις 500γρ. μπορεί να συγκριθεί μόνο με ένα παραδοσιακό ακουστικό βιολί με αποτέλεσμα ο βιολιστής να μπορεί με ευκολία να μεταπηδήσει από το κλασικό βιολί στο ηλεκτρικό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το SV 255 περιλαμβάνει διπλό σύστημα μαγνητών προσφέροντας μεγαλύτερη γκάμα ήχων στον μουσικό, ένα πανίσχυρο προενισχυτή, Master volume control, treble / bass tone controls καθώς και έξοδους Jack και XLR.
   
   

  Το SV 255 είναι κατασκευασμένο από παλαιωμένο ξύλο σφένδαμου, έλατο και έχει εβένινη ταστιέρα. Το διπλό σύστημα μαγνήτη μπορεί να ‘’αιχμαλωτίσει’’ τις πλούσιες αντηχήσεις του σώματος καθώς και το βιμπράτο που παράγουμε με την ερμηνεία μας. H έξοδος XLR είναι ιδανική για σύνδεση με επαγγελματικά συστήματα ηχογράφησης καθώς προσφέρει τον βέλτιστο δυνατό ήχο. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Yamaha είναι πεντάχορδο και περιλαμβάνει μια επιπλέον χορδή Ντό προσφέροντας ένα μεγάλο ερμηνευτικό εύρος καθιστώντας το SV 255 ιδανικό για Jazz, Pop, Country και πολλά άλλα δημοφιλή μουσικά ιδιώματα.