ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα από 19€ - Βρείτε Εκπαιδευτικά Μουσικά Όργανα για όλες τις ηλικίες! εδώ
MENU
BOSENDORFER 130CL Όρθιο Πιάνο Μαύρο Γυαλιστερό
ΚΩΔΙΚΟΣ: 130
ΜΑΡΚΑ: Bosendorfer
53.200,00 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΌρθια Πιάνα

BOSENDORFER 130CL Όρθιο Πιάνο Μαύρο Γυαλιστερό

PDF EXPORT
Ποσοστό έκπτωσης : -100%
- κερδίζετε : 53.200,00 € Λιανική Τιμή 53.200,00 €

Ρωτήστε Για Τιμή

Αγαπημένα Ήδη στα αγαπημένα
Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία.
Σύγκριση Ήδη στη σύγκριση
Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία.
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 19€
Ήδη στο καλάθι
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Πιάνο της Bosendorfer με ήχο που προσομοιάζει εκείνο του πιάνου με ουρά.Με αυτή την αρχή σχεδιάζονται και παράγονται τα πιάνα αυτής της ιστορικής εταιρίας που χρονολογείται απο το 1828.Εμπειρία σχεδόν δύο αιώνων της δίνουν το προβάδισμα απέναντι σε πολλές εταιρίες παραγωγής πιάνων αφού τα πιάνα της μπορούν να χαρακτηριστούν 'κλασικά' και μας δίνουν το πρότυπο του ήχου που θα έπρεπε να παράγει κάθε πιάνο.
  Σημείο άξιο αναφοράς αποτελεί ο υποδειγματικός σχεδιασμός και τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του όπως και η συμπυκνωμένη εμπειρία που μετουσιώνεται σε αυτό το εξαιρετικό απο όλες τις απόψεις πιάνο.
   
   
  Η εταιρία συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Βιέννης σε θέματα έρευνας της ακουστικής των πιάνων της και έρευνας σε σχέση με τα χρησιμοποιούμενα υλικά κατασκευής.Έτσι μια ιστορική εταιρία πιάνων χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ουτως ώστε να προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή ένα πραγματικά άριστο προιόν απο κάθε άποψη.
   
   
  Άλλωστε μέσα σε αυτούς που χρησιμοποίησαν Bosendorfer είναι και ο μεγάλος δημιουργός Franz Liszt ένας απο τους μεγαλυτερους βιρτουόζους και συνθέτες μουσικής για πιάνο.
  Μεταξύ άλλων βρίσκουμε και τους Frederic Chopin,Herbert von Karajan και Leonard Bernstein που χρησιμοποίησαν πιάνα Bosendorfer.
  Στην περίπτωση ενός πιάνου της Bosendorfer δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για δυνατό και καθαρό ήχο,ομοιογένεια και ομοιομορφία στο πληκτρολόγιο,άριστα υλικά κατασκευής αφού αυτά είναι δεδομένα και αποτελούν πρότυπο για όλες τις εταιρίες.Εδώ το μόνο που θα μας απασχολήσει πραγματικά είναι ίσως οι διαστάσεις και το χρώμα του πιάνου και τίποτα άλλο πέρα απο αυτά.
   
   
 • ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ...