ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Ανακαλύψτε τα Καλύτερα Bluetooth & Wi-Fi Φορητά Συστήματα Ήχου εδώ
MENU
 • -15%
 • warranty_2
 • 36 Άτοκες
YAMAHA YCL-CSG III L Κλαρίνο (Boehm)
ΚΩΔΙΚΟΣ: YCLCSGSAIIIL
ΜΑΡΚΑ: Yamaha
3.741,00 €
3.180,00 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΚλαρινέτα

YAMAHA YCL-CSG III L Κλαρίνο (Boehm)

ΚΩΔΙΚΟΣ: M140.36755
Yamaha

ΜΑΡΚΑ: Yamaha

 • -15%
 • warranty_2
 • 36 Άτοκες
PDF EXPORT
Ποσοστό έκπτωσης : 15 %
3.180,00 €
- κερδίζετε : 561,00 € Λιανική Τιμή 3.741,00 €

Kατόπιν παραγγελίας

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 79€
Ήδη στο καλάθι
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  To YCL YCL- CSG III L  ανήκει στη σειρά Custom της Yamaha στην οποία συγκαταλέγονται ορισμένα από τα καλύτερα σύγχρονα μουσικά όργανα. Το κλαρινέτο είναι σε τονικότητα Σι ύφεση και είναι κατασκευασμένο από Grenadilla. 
  Το μοντέλο CSG αποτελεί στην ουσία ένα επαναστατικό μοντέλο περιλαμβάνοντας σπουδαίες καινοτομίες ενώ τα χαρακτηριστικά του δεν συναντώνται σε κανένα άλλο μοντέλο της Yamaha. Έχει επανασχεδιαστεί στο σύνολο των μερών του έτσι ώστε η απόδοση του να είναι πραγματικά μοναδική σε όλα τα επίπεδα. Υψηλή ποιότητα κατασκευής και κορυφαία ποιότητα ήχου είναι δεδομένα σε ένα μοντέλο αυτού του επιπέδου. Η Yamaha ανασχεδίασε ακόμα και το πιο μικρό εξάρτημα στο κλαρινέτο της ενώ χρησιμοποίησε ότι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο πρώτης ύλης.
  Μεγάλο βάρος δόθηκε στην κατασκευή του κυρίως σώματος το οποίο είναι κατασκευασμένο από φυσικά παλαιωμένη Αφρικανική Grenadilla , ένα ξύλο που μοιράζεται πολλά κοινά με τον Αφρικανικό έβενο ( χρώμα, υφή, ιδιότητες). Επιπλέον έγινε σημαντική προσπάθεια ώστε να χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο μέταλλο στην κατασκευή του σώματος με σκοπό την καλύτερη απόδοση του κλαρινέτου, το οποίο σημαίνει καλύτερη μεταφορά του ήχου, ομαλότερη διάχυση του ήχου στο εσωτερικό του κλαρινέτου και πλουσιότερος χροιά και μουσικότητα.
  Το βαρελάκι του CSG είναι κοντύτερο εν συγκρίσει με τα συμβατικά κλαρινέτα προσφέροντας μεγαλύτερη ισορροπία, φυσική αίσθηση, πλούσια χροιά και αμεσότερη απόκριση. Επιπλέον η καμπάνα του κλαρινέτου είναι κατασκευασμένη επίσης από Αφρικανική Grenadilla χωρίς το παραμικρό ίχνος μετάλλου βελτιώνοντας έτσι τον ήχο που παράγεται.