eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

 ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για 2 Εισιτήρια για τη συναυλία DISTURBED - 1 Νικητής, Ιούνιος 2019


12/6/2019

 1. Διοργάνωση Διαγωνισμού Facebook για 1 δώρο, Ιούνιος 2019: Η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε που εδρεύει στον νομό Παιανίας, Αττικής, στο 19ο χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, 19002 με Α.Φ.Μ. 094079082, Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. ΑΘΗΝΩΝ, διοργανώνει διαγωνισμό με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.
 2. Διάρκεια Διαγωνισμού: Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από τις 12/6/2019 και ώρα 9.00πμ ως και την 20/6/2019.
 3. Δικαίωμα συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό οι υπάλληλοι της εταιρίας Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε καθώς και οι συγγενείς τους α' και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν δώσει την συγκατάθεση τους προκειμένου να λαμβάνoυν εμπορική επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς της Εταιρείας μέσω email.
 4. Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει τον Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.
 5. Δώρο Διαγωνισμού: Mεταξύ των έγκυρων συμμετοχών θα κληρωθεί 1 (ένας) νικητής. Ο νικητής θα κερδίσει 2 εισιτήρια για τη συναυλία των DISTURBED την Κυριακή 30 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, Φάληρο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30. Επίσης, με τα εισιτήρια αυτά ο νικητής και ο φίλος του θα μπορέσουν να κάνουν VIP- Checkin και να φωτογραφηθούν με το συγκρότημα. Η ξένη εταιρία Taylor Guitars, θα προμηθέυσει την εταιρία Φίλιππος Νάκας με τα εισιτήρια αφού κληρωθούν τα ονόματα των νικητών. 
 6. Ο νικητής θα ανακηρυχθεί κατόπιν κληρώσεως που θα λάβει χώρα  στις 20/6/2019 μέσω του μηχανισμού αυτομάτων κληρώσεων της ιστοσελίδας random.org στα γραφεία της Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε, που εδρεύει στον νομό Παιανίας, Αττικής, στο 19ο χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, 19002, παρουσία 3 παρατηρητών. Θα εισαχθεί ο συνολικός αριθμός συμμετοχών και θα κληρωθεί ένα τυχαίο νούμερο που θα αντιστοιχηθεί στον email του νικητή.  Το όνομα του νικητή θα προκύψει αντιστοίχως από τον κατάλογο στον οποίο θα έχουν καταγραφεί κατά σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα λήψης τους, τα email των συμμετεχόντων, λαμβάνοντας τον αντίστοιχο αριθμό.
 7. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ώρα και μέρα, η Φίλιππος Νάκας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την μέρα και ώρα αυτής με σχετική ανακοίνωση.
 8. Ο νικητής θα πληροφορηθεί με προσωπικό μήνυμα στο email του και θα πρέπει να επικοινωνήσει δηλώνοντας τα στοιχεία αποστολής τους, συμπεριλαμβανομένου του ονοματεπώνυμου, τηλέφωνου και διεύθυνσής τους στο estore@nakas.gr.
 9. Στο πλαίσιο και για τις ανάγκες της προωθητικής ενέργειας ΄Διαγωνισμός 2 Εισιτήρια - Συναυλία DISTURBED', η  «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.» θα τηρήσει αρχείο και θα επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού & λήψη επικοινωνίας ‘newsletters’ της Εταιρίας, σύμφωνα με τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στη Δήλωση Ενημέρωσης ‘Διαγωνισμός 2 Εισιτήρια για τη συναυλία DISTURBED - 1 Νικητής, Ιούνιος 2019.’ Με την συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συγκατάθεσή τους στην Εταιρεία προκειμένου να επεξεργαστεί  τα προσωπικά δεδομένα τους για τον ως άνω σκοπό. Εφόσον δηλώσετε ρητά την επιθυμία σας στην αντίστοιχη φόρμα η Εταιρία θα επικοινωνεί απευθείας μαζί σας για την προώθηση προϊόντων μας.
 10. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επισκεφτείτε την Γενική Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας η οποία είναι προσβάσιμη στην ιστοσελίδα της εταιρίας https://www.nakas.gr/politiki-aporritou
 11. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τον διαγωνισμό ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους παρόντες όρους συμμετοχής, οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση: estore@nakas.gr  ή τηλεφωνικά στο 210.6686000
 12. Η "Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ" ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που το Εισιτήριό σας με οποιοδήποτε τρόπο κλαπεί ή χρησιμοποιηθεί από κάποιον τρίτο εν αγνοία σας. Σε περίπτωση πού για οποιονδήποτε λόγο χαθεί ή φωτοτυπηθεί μετράει η πρώτη φορά αποκλειστικά κατά την οποία θα σκαναριστεί και ακυρωθεί στην είσοδο της εκδήλωσης/συναυλίας. Αυτό σημαίνει ότι μετά την πρώτη ακύρωση / σκανάρισμα του Εισιτηρίου χάνεται κάθε περαιτέρω δικαίωμα χρήσης αυτού.
 13. Το Εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν έχετε το δικαίωμα να το μεταπωλήσετε.
 14. Η κατοχή του Εισιτηρίου, δεν δίνει το δικαίωμα στον κάτοχό του, να λάβει οποιαδήποτε επιπλέον δωρεάν παροχή, εκτός αν αυτό έχει ανακοινωθεί. Η κατανάλωση από το μπαρ-κυλικείο είναι προαιρετική.
 15. Μέρη της εκδήλωσης πιθανά να βιντεοσκοπούνται/μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δεν θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση/μαγνητοσκόπηση ή τους Διοργανωτές.
 16. Η εταρία "Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ" δεν φέρει ουδεμία ευθύνη αν η συναυλία ακυρωθεί ή αναβληθεί για οποιδήποτε λόγο (καιρό, ακύρωση συγκροτήματος ή διοργανωτή κτλ.) ή αν το συγκρότημα δεν πάρει φωτογραφίες εκείνη τη μέρα ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο το συγκρότημα αλλάξει την ημερομηνία, ώρα ή άλλο μέρος της συναυλίας. Η εταιρία δεν είναι υποχρωμένη να ξανα-εκδόσει εισιτήρια για τον νικητή. 
 17. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι αποδέχονται τους παραπάνω όρους του διαγωνισμού.

  


 
Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
19o χλμ. Λεωφόρος Λαυρίου
19002 Παιανία - Αττική, Ελλάδα
Αποστολή Mail: estore@nakas.gr
Τηλ.: 210- 6686 000
Φαξ.: 210- 6686 108
e-volution award