eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
  • OLYMPUS LS-100 Standard Edition Φορητός Εγγραφέας
  • OLYMPUS LS-100 Standard Edition Φορητός Εγγραφέας

OLYMPUS LS-100 Standard Edition Φορητός Εγγραφέας

Αναλλοίωτη ποιότητα ήχου, Απόκριση συχνότητας 20 Hz - 44 kHz, 8 κανάλια εγγραφής, 2 μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας.

2 Χρόνια Εγγύηση 24 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: H80OL00028
Διαθέσιμο 1-3 Ημέρες

339,00€329,00€Κερδίζετε 10,00€


Το νέο LS-100 είναι το κορυφαίο της σειράς LS της Olympus, απαραίτητο υψηλής τεχνολογίας εφόδιο για μουσικούς και  ραδιοτηλεοπτικούς παραγωγούς, που απαιτούν άνετη αλλά και στουντιακής ποιότητας πολυκάναλη ηχογράφηση οπουδήποτε. To LS-100 προσφέρει κορυφαία ποιότητα εγγραφής ήχου στην ασυμπίεστη μορφή των 96kHz/24bit Linear PCM, η οποία γίνεται ακόμα καλύτερη με την οκτακάναλη εγγραφή και τις δυνατότητες overdubbing για να μετατρέψετε ήχους και μεμονωμένα μουσικά κομμάτια σε πλήρεις συνθέσεις στην παλάμη του χεριού σας.

Αναλλοίωτη ποιότητα ήχου για καθαρότερη ηχογράφηση όσο ποτέ άλλοτε

Εκτός από τα βελτιωμένα, ρυθμιζόμενης ευαισθησίας, στερεοφωνικά μικρόφωνα σε διάταξη 90 ° (τα οποία  διαθέτουν ένα προστατευτικό περίβλημα), το LS-100 είναι εφοδιασμένο επίσης με διπλές XLR / Phone combo υποδοχές με παροχή 48/24V Phantom Power, για απευθείας σύνδεση με επαγγελματικά εξωτερικά μικρόφωνα ή άλλες μουσικές συσκευές. Η στάθμη για το αριστερό και το δεξί κανάλι μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά με τον ενσωματωμένο περιστρεφόμενο διπλό διακόπτη της στάθμης εγγραφής. Επιπλέον, το LS-100 έχει την ικανότητα να χειρίζεται ηχητική πίεση μέχρι και 140dBspl η οποία είναι 10dB πιο δυνατή από την ένταση των ντραμς ενός ροκ συγκροτήματος. Για ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα ήχου και μηδαμινές παρεμβολές, το LS-100 διαθέτει ξεχωριστά κυκλώματα ήχου και συστήματος με ανεξάρτητες παροχές ηλεκτρικού ρεύματος.

Περισσότερες έξυπνες λειτουργίες για να έρθει η μουσική κοντά σας

Ο ενσωματωμένος limiter και compressor καθώς και ο αυτόματος έλεγχος στάθμης (AGC), που ρυθμίζει τα σήματα στο βέλτιστο επίπεδο τους, και το εναλλασσόμενο (300Hz/100Hz) φίλτρο αποκοπής χαμηλών συχνοτήτων για τη βελτίωση των ηχογραφήσεων που γίνονται σε καταστάσεις με θόρυβο, είναι μόνο μερικά από τα πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτό το φορητό studio της Olympus. Για να μη χάσετε ποτέ την αρχή ενός ήχου ή μουσικού κομματιού, η λειτουργία Προ-Εγγραφής σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε δύο δευτερόλεπτα πριν από το πάτημα του κουμπιού εγγραφής . Επιπλέον με το Voice Sync μπορείτε να ρυθμίσετε το LS-100 να αρχίσει αυτόματα την εγγραφή όταν ο ήχος ξεπεράσει ένα ορισμένο επίπεδο.


Ο ψηφιακός μετρονόμος και το κουρδιστήρι διασφαλίζουν ότι ο συγχρονισμός σας πάνω στα κομμάτια θα είναι τέλειος, και τα όργανα θα είναι πάντα σε αρμονία, ενώ η λειτουργία «Λισσαζού», ανιχνεύει και εμφανίζει τη διαφορά φάσης μεταξύ του αριστερού και του δεξιού εξωτερικού μικροφώνου. Όλα τα παραπάνω γίνονται πανεύκολα χάρη στη 5,1 εκατοστών (2.0 ") οπίσθιου φωτισμού έγχρωμη LCD οθόνη. Τα αρχεία που δημιουργείτε με το LS-100 μπορούν να αποθηκευτούν στην εσωτερική μνήμη 4GB ή σε εξωτερική κάρτα μνήμης SD/SDHC/SDXC μέχρι και 64GB.
Ενσωματωμένα μικρόφωνα: 2
Συχνότητα δειγματοληψίας: 20 Hz – 44 kHz (PCM 24bit/96kHz, ανώτερη από CD)
Φόρμα Εγγραφής: PCM, MP3
Ρυθμιζόμενη Ταχύτητα Αναπαραγωγής: -
Οθόνη: Έγχρωμη οπίσθιου φωτισμού 2’’
Σύνδεση USB: Ναι
Έξοδος Ακουστικών: Ναι
Tροφοδοσία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (LI-50B)
Διάρκεια μπαταρίας: Ηχογράφηση: 12h30m. Αναπαραγωγή: 17h30m
Mέσο αποθήκευσης: Ενσωματωμένη μνήμη 4GΒ + Υποδοχή καρτών SD,SDHC & SDXC (512ΜΒ έως 64GΒ)
Διαστάσεις: 159 x 70 x 33.5χιλ
Βάρος: 280γρ. (με μπαταρία)
Χρώμα: Μαύρο
Εφαρμογή: Ηχογράφηση Μουσικής
Μέσο Αποθήκευσης: Κάρτα SD
Μέγεθος Μνήμης: 4GB >
Σύνδεση με Υπολογιστή: Ναι
Stereo: Ναι
e-volution award