eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
  • U2 - The Piano Collection

U2 - The Piano Collection

Συλλογή κομματιών των U2, για πιάνο, φωνή και κιθάρα

-10% Music Store 12 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: W449823951

31,50€28,40€Κερδίζετε 3,10€

Συλλογή κομματιών των U2, για πιάνο, φωνή και κιθάρα.

  • One
  • New Year's Day 
  • Love Is Blindness 
  • Running To Stand Still 
  • With Or Without You 
  • Electrical Storm 
  • Sweetest Thing 
  • Where The Streets Have No Name 
  • Stay (Faraway, So Close!) 
  • Sunday Bloody Sunday 
  • All I Want Is You
  • Miss Sarajevo 
  • Beautiful Day 
  • The Unforgettable Fire 
  • I Still Haven't Found What I'm Looking For 
  • Pride (In The Name Of Love)
  • October 
  • Stuck In A Moment
  • You Can't Get Out Of 
  • Miracle Drug
  • Sometimes You Can't Make It On Your Own
Αρχικό Συνθέτη: U
Με CD: Όχι
e-volution award