eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
  • YAMAHA CLP-625B Ηλεκτρικό Πιάνο Black ( Εκθεσιακό Είδος )
  • YAMAHA CLP-625B Ηλεκτρικό Πιάνο Black ( Εκθεσιακό Είδος )
  • YAMAHA CLP-625B Ηλεκτρικό Πιάνο Black ( Εκθεσιακό Είδος )

YAMAHA CLP-625B Ηλεκτρικό Πιάνο Black ( Εκθεσιακό Είδος )

Ηλεκτρικό πιάνο με 88 πλήκτρα, 256 νότες πολυφωνία, Graded Hammer 3X τεχνολογία κλαβιέ, Acoustic optimiser, ήχος πιάνου CFX / Bosendorfer Imperial, Acoustic Optimizer λειτουργία Πρόκειται για προϊόν HOT DEAL ( Εκθεσιακό Είδος η End Of Life ).

Hot Deals 18 Άτοκες -14 Music Store 5 Χρόνια Εγγύηση
Κωδικός: A030.00235
Διαθέσιμο
Επιπλέον επιλογές

1.430,00€1.229,00€Κερδίζετε 201,00€


Η νέα σειρά ηλεκτρικών πιάνων της σειράς CLP είναι γεγονός και το πρώτο μοντέλο με ανανεωμένη αισθητική και αναβάθμιση σε επίπεδο τεχνολογίας και απόδοσης είναι το μοντέλο CLP-625Β. Το νέο μοντέλο έχει 256 νότες πολυφωνία ενώ τα πλήκτρα περιλαμβάνουν ''σταθεροποιητές'' με αποτέλεσμα το κάθε πλήκτρο να είναι σταθερότερο, να έχει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Η χρήση της τεχνολογίας ‘’Real Grand Expression’’ προσφέρει μοναδικές εκτελεστικές δυνατότητες στον μουσικό. Βελτιώνει την τεχνολογία ’’Pure CF sound Engine’’ που ενσωματώνουν τα ηλεκτρικά πιάνα CVP, δίνοντας την αίσθηση ότι παίζουμε σε ένα πιάνο με ουρά. Η σειρά CLP 600 πλαισιώνεται από τη λειτουργία ‘’Smooth Release’’ που δίνει εκφραστικούς ήχους με μοναδική ευκρίνεια ανεξαρτήτως τρόπου που ερμηνεύουμε. Από τη στιγμή που αγγίζουμε τα δάκτυλα μας στο κλαβιέ μέχρι και το σημείο που τα αποσύρουμε από αυτό η λειτουργία “Smooth Release” καλύπτει την ερμηνεία μας στο έπακρο προσφέροντας πραγματικό ήχο και αίσθηση που μπορούμε να βιώσουμε μόνο σε ένα πιάνο με ουρά.
 
 
Ο ήχος που παράγει το κλασικό πιάνο διακρίνεται για την μεγάλη διάρκεια του εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα μουσικά όργανα καθώς μεσολαβεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι ο ήχος να ‘’σβήσει’’. Η δύναμη και ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε δεν επηρεάζει μόνο την ένταση αλλά και το ηχόχρωμα όπως και τον χαρακτήρα του παραγόμενου ήχου. Η CLP 600 παράγει ένα πλήθος αντηχήσεων όπως στο κλασικό πιάνο. Στην πραγματικότητα ο ολοκληρωμένος ήχος που φτάνει στα αυτιά μας είναι ένα σύνολο από ηχογραφημένα δείγματα που καλύπτουν το σύνολο μιας ερμηνείας. Η Yamaha έχει ηχογραφήσει τη νότα που θα παίξουμε εκατοντάδες φορές, με διαφορετική δυναμική, ταχύτητα και ένταση καθώς και τις αντηχήσεις που παράγει η εκάστοτε νότα μέσα στο ηχείο ενός πιάνου. Η σειρά CLP 600 διακρίνεται για την πολυφωνία της που αγγίζει τις 256 νότες δίνοντας την ευκαιρία στον μουσικό να ερμηνεύσει ένα απαιτητικό και πολύπλοκο ρεπερτόριο π.χ με μουσικά έργα των Liszt, Chopin, Ravel όπου απαιτείται η εκτεταμένη χρήση pedal που στην ουσία ισοδυναμεί με την ταυτόχρονη αντήχηση δεκάδων μουσικών φθόγγων σε μικρά χρονικά διαστήματα, κάτι που ένα μουσικό όργανο με 32 ή 64 νότες πολυφωνία δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει επιτυχώς.
 
 
Τα μοντέλα της σειράς CLP 600 ενσωματώνουν το ιδιαίτερα επιτυχημένο βαρυκεντρισμένο κλαβιέ Graded Hummer 3 X (GH3 X) με ευαισθησία, που αναπαράγει με εξαιρετικό ρεαλισμό την αίσθηση που δίνει το κλαβιέ ενός κλασικού ακουστικού πιάνου. Αυτό σημαίνει ότι το κλαβιέ έχει διαφορετική συμπεριφορά αναλόγως με το σημείο στο οποίο παίζουμε, δηλαδή αν παίξουμε πολύ χαμηλά απαιτείται μεγαλύτερη δύναμη ενώ αν παίξουμε πιο υψηλά η αντίσταση που συναντάμε είναι πολύ μικρότερη. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται καθώς το κάθε πλήκτρο έχει διαφορετικό βάρος όπως στο κλασικό πιάνο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλήκτρα των ηλεκτρικών πιάνων της Yamaha έχουν το ίδιο βάρος με τα πλήκτρα των κλασικών της πιάνων. Επιπλέον το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των λευκών πλήκτρων είναι το συνθετικό ελεφαντόδοντο ενώ τα μαύρα πλήκτρα έχουν φινίρισμα από συνθετικό έβενο παρέχοντας υψηλό ρεαλισμό και αντίστοιχη αίσθηση με αυτή που παρέχει ένα κλασικό πιάνο. Η νέα σειρά 600 ενσωματώνει την τεχνολογία Escapement η οποία επιτρέπει την γρήγορη ‘’απελευθέρωση’’ του πλήκτρου, εξομοιώνοντας το κλαβιέ του πιάνου με ουρά. Η Yamaha έχει ενσωματώσει στη σειρά 600 την λειτουργία ‘’Intelligent Acoustic Control’’ που εξισορροπεί τον παραγόμενο ήχο ώστε να ακούγονται όλοι οι μουσικοί φθόγγοι ανεξαρτήτως της δύναμης που ασκούμε. Υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης μέσω της θύρας USB σε οποιοδήποτε USB Flash memory σε μορφή WAV. Τέλος προσφέρεται η δυνατότητα να αυξομειώσουμε την ευαισθησία των πλήκτρων ανάμεσα στις ρυθμίσεις Hard, Medium, Soft αναλόγως της εμπειρίας και της τεχνικής μας κατάρτισης.
 
Δυνατότητα σύνδεσης συσκευών iOS ( iPhone/iPad/iPod Touch ) μέσω Bluetooth με τη χρήση YAMAHA UD-BT-01 Bluetooth Midi Adaptor (προεραιτικός εξοπλισμός)

Πρόκειται για προϊόν HOT DEAL ( Εκθεσιακό Είδος η End Of Life ) , ενημερωθείτε για τους όρους ΕΔΩ 
Σειρά: CLP
Αριθμός Πλήκτρων: 88
Βαρυκεντρισμένο Πληκτρολόγιο: Ναι
Ευαισθησία Πλήκτρων: Ναι
Ηχογράφηση: Ναι
Πολυφωνία: 256
Χρώμα: Μαύρο
Τύπος Κλαβιέ: GH3X (Graded Hammer 3X) keyboard: synthetic ebony and ivory keytops, escapement
Αριθμός Πλήκτρων: 88
Ευαισθησία Πλήκτρων: Hard/Medium/Soft/Fixed
Αριθμός Πεντάλ: 3
Λειτουργίες Πεντάλ: Damper, Sostenuto, Soft
Αριθμός 'Hχων: 10
Αριθμός Τραγουδιών: 1
Αριθμός Έτοιμων Συνοδειών/Ακκομπανιαμέντων: -
Σύνδεση USB: Ναι
Dual/Split: -
Mono/Poly: -
Μετρονόμος: Ναι, 5 - 280
MIDI: Ναι
Ηχεία: 20 W x 2, 2 x 10 εκ
Πολυφωνία: 256
Τεχνολογία Παραγωγής Ήχων: Yamaha CFX, Bosendorfer Imperial, CFX Binaural Sampling
Δυνατότητα Hχογράφησης: Ναι
Αριθμός Kαναλιών: -
Εφφέ: Reverb x 4
Stereo Sustain Samples : -
Key-off Samples: Ναι
String Resonance: Ναι
Style Creator: -
Transpose/ Tuning: Ναι
Έξοδος Ακουστικών: Ναι x 2
Είσοδος Μικροφώνου: -
Είσοδοι/ Έξοδοι: -
Internet Direct Connection (IDC): -
Διαστάσεις (Π x Y x B): 135 εκ. x 83,1 εκ. x 41,4 εκ
Βάρος: 43 κιλά
Χρώμα: Μαύρο
Αξεσουάρ: Βιβλίο οδηγιών ( Αγγλικά ), ''50 Classical Music Masterpieces'' βιβλίο, Τροφοδοτικό
e-volution award