eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
  • YAMAHA CLP-645WH Ηλεκτρικό Πιάνο White

YAMAHA CLP-645WH Ηλεκτρικό Πιάνο White

Ήχος πιάνου από Yamaha CFX και Bosendorfer Imperial, ξύλινα πλήκτρα, USB recording, 256 νότες πολυφωνία

-10% Music Store 5 Χρόνια Εγγύηση 36 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: A030.00249
Διαθέσιμο 1-3 Ημέρες
Επιπλέον επιλογές

2.441,00€2.197,00€Κερδίζετε 244,00€


Μοντέλο από τη σειρά CLP με απόλυτα ρεαλιστικό ήχο και απόδοση εφάμιλλη ενός ακουστικού πιάνου. Τα δείγματα ήχων του πιάνου που έχουν χρησιμοποιηθεί στο CLP-645WH προέρχονται από τα Yamaha CFX και Bosendorfer Imperial προσφέροντας απόλυτο ρεαλισμό και υψηλή ποιότητα ήχου σε όλο το εύρος του κλαβιέ. Το CLP-645WH έχει ξύλινο κλαβιέ ( τα άσπρα πλήκτρα ) ενώ τα μαύρα κατασκευάζονται από συνθετικό έβενο. Μπορούμε να αυξομοιώσουμε την ευαισθησία του κλαβιέ σε πέντε διαφορετικές βαθμίδες. H CLP-645WH ενσωματώνει την τεχνολογία Real Grand Expression που χαρακτηρίζει τις εκφραστικές δυνατότητες της Clavinova προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πιανίστα.
To μοντέλο CLP 645WH ενσωματώνει 36 ήχους μουσικών οργάνων , 6 Reverb, 3 Chorus, 7 Brilliance, 11 Master effect. Επιπλέον στον ρεαλισμό και την καθαρότητα του ήχου συμβάλλουν οι τεχνολογίες Key-off samples, String resonance, Smooth Release, Damper Resonance. Η χρήση της τεχνολογίας ‘’Real Grand Expression’’ προσφέρει μοναδικές εκτελεστικές δυνατότητες στον μουσικό. Βελτιώνει την τεχνολογία ’’Pure CF sound Engine’’ που ενσωματώνουν τα ηλεκτρικά πιάνα CVP, δίνοντας την αίσθηση ότι παίζουμε σε ένα πιάνο με ουρά. Η σειρά CLP 600 πλαισιώνεται από τη λειτουργία ‘’Smooth Release’’ που δίνει εκφραστικούς ήχους με μοναδική ευκρίνεια ανεξαρτήτως τρόπου που ερμηνεύουμε. Από τη στιγμή που αγγίζουμε τα δάκτυλα μας στο κλαβιέ μέχρι και το σημείο που τα αποσύρουμε από αυτό η λειτουργία “Smooth Release” καλύπτει την ερμηνεία μας στο έπακρο προσφέροντας πραγματικό ήχο και αίσθηση που μπορούμε να βιώσουμε μόνο σε ένα πιάνο με ουρά. Συμβατό με τη δωρεάν εφαρμογή ΥΑΜΑΗΑ "Smart Pianist"" για το iPhone / iPad (απαιτείται πρόσθετο καλώδιο σύνδεσης, δεν περιλαμβάνεται).


Τα μοντέλα της σειράς CLP 600 ενσωματώνουν το ιδιαίτερα επιτυχημένο βαρυκεντρισμένο κλαβιέGraded Hummer3 (GH3) με ευαισθησία, που αναπαράγει με εξαιρετικό ρεαλισμό την αίσθηση που δίνει το κλαβιέ ενός κλασικού ακουστικού πιάνου.Αυτό σημαίνει ότι το κλαβιέ έχει διαφορετική συμπεριφορά αναλόγως με το σημείο στο οποίο παίζουμε, δηλαδή αν παίξουμε πολύ χαμηλά απαιτείται μεγαλύτερη δύναμη ενώ αν παίξουμε πιο υψηλά η αντίσταση που συναντάμε είναι πολύ μικρότερη. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται καθώς το κάθε πλήκτρο έχει διαφορετικό βάρος όπως στο κλασικό πιάνο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλήκτρα των ηλεκτρικών πιάνων της Yamaha έχουν το ίδιο βάρος με τα πλήκτρα των κλασικών της πιάνων. Τέλος, τα πλήκτρα των ηλεκτρικών πιάνων ενσωματώνουν σταθεροποιητές που ενισχύουν την αίσθηση και την αποδοτικότητα ενώ ταυτόχρονα βοηθάνε την ερμηνεία μας.
Ο ήχος που παράγει το κλασικό πιάνο διακρίνεται για την μεγάλη διάρκεια του εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα μουσικά όργανα καθώς μεσολαβεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι ο ήχος να ‘’σβήσει’’. Η δύναμη και ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε δεν επηρεάζει μόνο την ένταση αλλά και το ηχόχρωμα όπως και τον χαρακτήρα του παραγόμενου ήχου. Η CLP 600 παράγει ένα πλήθος αντηχήσεων όπως στο κλασικό πιάνο. Στην πραγματικότητα ο ολοκληρωμένος ήχος που φτάνει στα αυτιά μας είναι ένα σύνολο από ηχογραφημένα δείγματα που καλύπτουν το σύνολο μιας ερμηνείας. Η Yamaha έχει ηχογραφήσει τη νότα που θα παίξουμε εκατοντάδες φορές, με διαφορετική δυναμική, ταχύτητα και ένταση καθώς και τις αντηχήσεις που παράγει η εκάστοτε νότα μέσα στο ηχείο ενός πιάνου. Η Yamaha έχει ενσωματώσει στη σειρά 500 την λειτουργία ‘’Intelligent Acoustic Control’’ που εξισορροπεί τον παραγόμενο ήχο ώστε να ακούγονται όλοι οι μουσικοί φθόγγοι ανεξαρτήτως της δύναμης που ασκούμε. Υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης μέσω της θύρας USB σε οποιοδήποτε USB Flash memory σε μορφή WAV σε 16 κανάλια.


Όλα τα μοντέλα Yamaha CLP καλύπτονται από 5η εγγύηση καλής λειτουργίας.
Σειρά: CLP
Αριθμός Πλήκτρων: 88
Βαρυκεντρισμένο Πληκτρολόγιο: Ναι
Ευαισθησία Πλήκτρων: Ναι
Ηχογράφηση: Ναι
Πολυφωνία: 256
Χρώμα: Λευκό
Τύπος Κλαβιέ: Graded Hammer Keyboard 3 ( GH3X ) Ξύλινο Κλαβιέ ( Λευκά Πλήκτρα )
Αριθμός Πλήκτρων: 88
Ευαισθησία Πλήκτρων: Hard 2, Hard 1, Medium, Soft 1, Soft 2, Fixed
Αριθμός Πεντάλ: 3
Λειτουργίες Πεντάλ: Damper with half pedal effect, Sostenuto, Soft
Αριθμός 'Hχων: 36
Αριθμός Τραγουδιών: 19 Voice Demo Songs + 50 Classics + 303 Lesson Songs
Dual/Split: Ναι / USB Audio Recorder
Mono/Poly: Ναι / Ναι
Μετρονόμος: 5 - 500 ( quarter Note )
MIDI: In , Out , Thru
Ηχεία: 2 x 25 Watt
Πολυφωνία: 256
Τεχνολογία Παραγωγής Ήχων: Yamaha CFX, Bosendorfer Imperial
Δυνατότητα Hχογράφησης: Ναι
Αριθμός Kαναλιών: 16 track recording x USB Audio Recording
Εφφέ: Acoustic Optimizer, Reverb x 6, Chorus x 3, Brilliance x 7, Master Effect x 11
Stereo Sustain Samples : Ναι
Key-off Samples: Ναι
String Resonance: Ναι
USB Audio Recorder: Ναι
Transpose/ Tuning: Ναι / Ναι
Έξοδος Ακουστικών: Ναι
Είσοδοι/ Έξοδοι: Headphones x 2, Aux in Stereo mini, Aux Out L/L+R,R
Διαστάσεις (Π x Y x B): 146.1 x 92.7 x 45.9 cm
Βάρος: 60 Kg
Χρώμα: White

Σχετικά Προϊοντα

e-volution award