eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black
  • YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black

YAMAHA CP-1 Hλεκτρικό Πιάνο Black

Τεχνολογική υπεροχή σε vintage 'συσκευασία' . Πρόκειται για προϊόν HOT DEAL ( Εκθεσιακό Είδος η End Of Life ).

Hot Deals 2 Χρόνια Εγγύηση -20 % Έκπτωση Music 24 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: A030.00125
ISBN: A030.00125
Διαθέσιμο
Επιπλέον επιλογές

5.339,00€4.269,00€Κερδίζετε 1.070,00€


Ο απόλυτα ρεαλιστικός ήχος ακουστικού και ηλεκτρικού πιάνου και η μοναδική αίσθηση καθιστά το CP1 ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της Yamaha και ένα μουσικό όργανο που θέτει νέα πρότυπα.
 
Η εξέλιξη της νέας σειράς CP σηματοδοτείται με τον ερχομό του ποιοτικά ασυμβίβαστου CP1. Ένα αριστοτεχνικά κατασκευασμένο όργανο με αέρα πολυτέλειας ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, καταφέρνει να συνδυάσει την παράδοση των ηλ.πιάνων και την τεχνολογική εξέλιξη μέσα σε μια πρωτοποριακή κατασκευή, το CP1. Η Yamaha κατασκεύασε εκ του μηδενός την τεχνολογία που συνοδεύει το νέο της ηλ.πιάνο αφήνοντας πίσω την παλιά επιτυχημένη σειρά CP.
 
 
H τεχνολογία παραγωγής ήχων που ενσωματώνει το CP1 καθώς και στο σύνολο της η σειρά CP είναι η Spectral Component Modeling, εν συντομία SCM, που εξομοιώνει με μοναδικό τρόπο ήχους πληκτροφόρων οργάνων που ξεκινάνε από ακουστικά πιάνα απαράμιλλης ηχητικής πιστότητας και εκτείνονται μέχρι και τα Vintage ηλ.πιάνα όπως ακριβώς τα γνωρίσαμε στη Jazz, Soul και Blues στις προηγούμενες δεκαετίες. Η τεχνολογία SCM συνδυάζει την σύγχρονη ψηφιακή δειγματοληψία και την Modeling τεχνολογία πραγματοποιώντας ένα τεράστιο τεχνολογικό άλμα στην σύγχρονη μουσική θεώρηση. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο παραγόμενος ήχος αγγίζει την τελειότητα.
 
 
Επιπλέον η Yamaha εφοδίασε το CP1 με πληκτρολόγιο κατασκευασμένο από πραγματικό ξύλο προσφέροντας άψογη αίσθηση και κορυφαίες ερμηνευτικές δυνατότητες στον δεξιοτέχνη μουσικό. Η πολύχρονη εμπειρία της Yamaha στην κατασκευή κλασικών πιάνων αποτελεί ουσιαστική εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείται έχει την ονομασία NW-Stage και όπως η τεχνολογία SCM, αναπτύχθηκε με γνώμονα την χρήση του στη νέα σειρά CP. Ο συνολικός σχεδιασμός του πληκτρολογίου ελαχιστοποιεί τις “δονήσεις” ενώ ο συνθετικός έβενος που καλύπτει στο σύνολο του τα πλήκτρα προσφέρει κορυφαία αίσθηση.
 
 
Το CP1 προσφέρει την δυνατότητα στον “ανήσυχο” μουσικό να “φτιάξει” τους δικούς του ήχους ακουστικών και ηλ. Πιάνων χρησιμοποιώντας τους ήδη υπάρχοντες. Έτσι μπορεί ο μουσικός να επιλέξει ένα ήχο και να αλλάξει τα δομικά του στοιχεία καθώς και τα εφφέ που τον συνοδεύουν με σκοπό να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Επιπλέον η Spectral Component Modeling τεχνολογία επιτρέπει την διαφοροποίηση ακόμα και “φυσικών” παραμέτρων όπως η απόκριση που έχουν τα “σφυράκια” όταν χρησιμοποιούμε έναν ήχο ακουστικού πιάνου. Το CP1 λοιπόν αποτελεί ένα μουσικό όργανο που “μεταμορφώνεται”, αλλάζει τα εγγενή χαρακτηριστικά του και προσαρμόζεται στα δικά μας μέτρα και σταθμά.
 
 
Ο σχεδιασμός του CP1 αντανακλά την επιθυμία της Yamaha για κατασκευή μουσικών οργάνων με διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν με μοντέλα όπως το περίφημο DX-7, τα κορυφαία SY και τα μοναδικά CP70/80.

Πρόκειται για προϊόν HOT DEAL ( Εκθεσιακό Είδος η End Of Life ) , ενημερωθείτε για τους όρους ΕΔΩ
 
 
Βαρυκεντρισμένο Πληκτρολόγιο: Ναι
Ευαισθησία Πλήκτρων: Ναι
Πολυφωνία: 128
Τεχνολογία Modeling: Ναι
Ξύλινα Πλήκτρα: Nαι
Ηχεία: Όχι
USB: Ναι
Χρώμα: Μαύρο
Τύπος Κλαβιέ: NW Stage Keyboard
Αριθμός Πλήκτρων: 88
Ευαισθησία Πλήκτρων: Ναι
Αριθμός 'Hχων: 17
Σύνδεση USB: Ναι
MIDI: In/Out/Thru
Πολυφωνία: 128
Τεχνολογία Παραγωγής Ήχων: SCM (Spectral Component Modeling)
Εφφέ: Reverb, Master Equalizer, Modulation Effect Block, Power-Amplifier / Compressor Block
Έξοδος Ακουστικών: Ναι
Είσοδοι/ Έξοδοι: Foot Switch, Foot Controller, USB to Host/Device, Έξοδος Ακουστικών
Διαστάσεις (Π x Y x B): 138 x 17.3 x 42 cm
Βάρος: 27.2 kg
Χρώμα: Μαύρο
Αξεσουάρ: Power cord, Pedal unit, Illustrated Guide to the CP1 booklet, Owner's Manual, Data List booklet
e-volution award