eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
 • YAMAHA RX-A2080 (BL) Ραδιοενισχυτής
 • YAMAHA RX-A2080 (BL) Ραδιοενισχυτής
 • YAMAHA RX-A2080 (BL) Ραδιοενισχυτής
 • YAMAHA RX-A2080 (BL) Ραδιοενισχυτής
 • YAMAHA RX-A2080 (BL) Ραδιοενισχυτής
 • YAMAHA RX-A2080 (BL) Ραδιοενισχυτής

YAMAHA RX-A2080 (BL) Ραδιοενισχυτής

Ραδιοενισχυτής 9.2 καναλιών AVENTAGE AV, με Anti-Resonance τεχνολογία κατά του συντονισμού, YPAO™-R.S.C και λειτουργία Surround:AI. Υποστηρίζει Dolby Atmos® και DTS-X™ με CINEMA DSP HD3, όπως επίσης και συμβατότητα με MusicCast, επεξεργασία ήχου HDCP2.2, Dolby Vision, HDR10 και BT.2020.

Musiccast 2 Χρόνια Εγγύηση Bluetooth 36 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: S090.31171
Διαθέσιμο

1.934,00€1.779,00€Κερδίζετε 155,00€


Ραδιοενισχύτης 9.2 κανάλιών και ισχύ 140W ανά κανάλι, bluetooth συμβατότητα, Wi-Fi built in, AirPlay, HDCP 2.2, Dolby Vision, HDR10 και BT.2020 για άριστη απόδοση βίντεo, Anti-Resonance τεχνολογία κατά του συντονισμού, YPAO™-R.S.C και λειτουργία Surround:AI. Υποστηρίζει Dolby Atmos® και DTS-X™ με CINEMA DSP HD3, HDMI (7 in / 3 out), YPAO Sound optimisation για αυτόματο ρύθμισμα των ηχείων και τεχνολογία MusiCast για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε. Συμβατό με Amazon Alexa voice control, λειτουργία Eco και USB/Phono συνδεσιμότητα στην πρόσοψη.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Δυνατός surround ήχος 9 καναλιών
 • 140 W ισχύς ανά κανάλι (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.06% THD, 2-ch οδήγηση)
 • 220 W ισχύς ανά κανάλι (8 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1-ch οδήγηση)
 • 220 W ισχύς ανά κανάλι (4 ohms, 1 kHz, 0.9% THD, 1-ch οδήγηση)
 • Λειτουργία Surround:AI 
 • Dolby Atmos? και DTS:X™ με το CINEMA DSP HD3
 • YPAO™-R.S.C. (Reflected Sound Control) για βελτιστοποίηση του ήχου με 3D και μέτρηση της γωνίας των ηχείων
 • Ασύρματα ηχεία surround με την προσθήκη των (MusicCast 20 ή MusicCast 50)
 • Συμβατότητα Amazon Alexa voice control
 • Τεχνολογία κατά του συντονισμού (A.R.T.) Wedge βοηθάει στην διασφάλιση ότι οι δονήσεις δεν θα επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου
 • Βέλτιστη απόδοση μέσω υλικών υψηλής ποιότητας
 • Επαγγελματικής ποιότητας ψηφιακός ήχος ESS DAC
 • Ασύρματα ηχεία surround με την προσθήκη των (MusicCast 20 ή MusicCast 50)
 • AirPlay, Napster®*, Spotify®*, Pandora®*, JUKE* υποστήριξη streaming μουσικής και AV Controller app
 • Ανώτερη HDMI Zone Switching επιτρέπει άνευ προηγουμένου AV αλλαγές σε πολλαπές ζώνες
 • HDMI® (7 in / 3 out), HDCP2.2, HDR10/Dolby Vision™, Ηybrid Log-Gamma και BT.2020
 • Είσοδο Phono για πικάπ
 • Διαστάσεις: 435 x 192 x 474 mm
 • Βάρος: 17 kg                                    Λειτουργία Surround: AI Tο προσωπικό σας σινεμά. 

                                                

Η τεχνολογία Surround AI, η οποία είναι ενσωματωμένη στο DSP, αναλύει τον ήχο για κάθε σκηνή της ταινίας και στη συνέχεια δημιουργεί το βέλτιστο εφέ surround για να τον αναπαράξει με τη μέγιστη πιστότητα. Το ΑΙ αναλύει στιγμιαία σκηνές εστιάζοντας σε ξεχωριστά ηχητικά στοιχεία, όπως το διάλογο, τη μουσική στο υπόβαθρο, τους περιβαλλοντικούς ήχους και τους ήχους των εφέ και ρυθμίζει αυτόματα το εφέ surround, σε πραγματικό χρόνο, σαν να το ρυθμίζει εξειδικευμένος μηχανικός ήχου της Yamaha ειδικά για εσάς!

Αυτό δημιουργεί μια συναρπαστική αίσθηση ρεαλιστμού με εκφραστική δύναμη, πέρα απο τα συμβατικά ηχητικά εφέ, δίνοντας την πιο δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας. 

Dolby Atmos® και DTS-X™ Playback με
CINEMA DSP HD3

Αυτή η μοναδική τεχνολογία δημιουργίας ηχητικών πεδίων της Yamaha δημιουργήθηκε συνδυάζοντας μετρημένα δεδομένα ηχητικών πεδίων με ψηφιακή επεξεργασία σήματος. Η Yamaha συνέλεξε δεδομένα ηχητικού πεδίου από διάσημες αίθουσες συναυλιών και μουσικά κλάμπ από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την πλούσια εμπειρία της στους τομείς του σχεδιασμού αιθουσών συναυλιών, συστημάτων αναγγελιών και μίξης. Με την ψηφιοποίηση αυτού του τεράστιου όγκου πληροφοριών και την ενσωμάτωση τους σε ειδικές συσκευές LSI, οι χώροι αυτών των αιθουσών συναυλιών αναπαράγονται αποτελεσματικά στον οικιακό εξοπλισμό. Αυτός ο εκπληκτικός ρεαλισμός θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο πραγματικού ήχου κινηματογράφου. 
Αποκτήστε τη βέλτιστη απόδωση μεσω υλικών υψιλής ποιότητας 

Το μοντέλο AVENTAGE RX-A1080 διαθέτει κομψή, καθαρή σχεδίαση, με κομψή μπροστινή όψη κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Ακόμη πιο σημαντικό, η συσκευή αυτή είναι εξαιρετικά ανθεκτική, με εσωτερικό ενισχυμένο με εγκάρσια τμήματα σε σχήμα “Η”. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία Anti Resonance Technology (A.R.T.) Wedge, η οποία είναι ένα πέμπτο πόδι στο κέντρο της μονάδας που επιβραδύνει τους κραδασμούς από τον μετασχηματιστή ισχύος.

Χάρη στα παραπάνω, έχει βελτιωθεί η σταθερότητα της κατασκευής του και διασκορπίζεται ο συντονισμός του πλαισίου, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τους εξωτερικούς κραδασμούς, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την ύψιστη ποιότητα ήχου.

ESS SABRE ES9007S Premier DAC                                                              

Στο κορυφαίο αυτό μοντέλο έχουμε ενσωματώσει το state of the art 32 bit SABER ES9007S Premier Audio DAC από την τεχνολογία ESS, για να επιτύχει εξαιρετικά καλή αναλογία σήματος προς θόρυβο έως και 120 dB δυναμικού εύρους, αυτός ο δέκτης AV παράγει ψηφιακό ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
                       

Τεχνολογία Virtual Speaker

O RX-A2800 είναι εφοδιασμένος με τρείς DSP επεξεργαστές προσδίδοντας σε αυτόν χαρακτηριστικά γρήγορης επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων. Ως αποτέλεσμα το CINEMA DSP HD 3 μπορεί να αναπαράγει μέχρι και 11 κανάλια ήχου σε ένα επτακάναλο σύστημα. Η συνολική αναπαραγωγή ηχητικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του κατακόρυφου άξονα, συμβάλλει στη δημιουργία ενός συντριπτικά ρεαλιστικού ηχητικού πεδίου.* Απαιτείται σύνδεση με ηχείο μπροστά. Τα σήματα Dolby Atmos και DTS: X δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αυτές τις εικονικές λειτουργίες.     


             

 
Απολαύστε ψηφιακό ραδιόφωνο! DAB/DAB+ Tuner    

Η δυνατότητα DAB (Digital Audio Broadcasting/Ψηφιακό Ραδιόφωνο) καθώς και το ενισχυμένο DAB+ προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ραδιοφωνικών σταθμών με υψηλή ποιότητα ήχου. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβανομένων της αυτόματης επιλογής των διαθέσιμων σταθμών από μια εύχρηστη λίστα και μια χρήσιμη προβολή πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του σταθμού και του είδους της μουσικής που παίζει. * Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας DAB / DAB + tuner ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή.


 

               
YPAO™ - R.S.C (Reflected Sound Control) με αναλυτή πολλαπλών σημείων.

Το YPAO προσαρμόζει τον ήχο για τον χώρο σας, αναλύοντας την ακουστική του δωματίου και το σύστημα σας και κατόπιν ρυθμίζοντας με ακρίβεια τις διάφορες παραμέτρους ήχου για την παροχή του βέλτιστου ήχου. Το YPAO  R.S.C (Reflected Sound Control - Έλεγχος Ανακλώμενου Ήχου) καταστέλλει και διορθώνει τις ανεπιθύμητες ανακλάσεις ήχου στους τοίχους, το δάπεδο, ή ακόμα και στα ογκώδη έπιπλα, παρέχοντας σας εντυπωσιακό ήχο εφάμιλλο με αυτόν σε ένα στούντιο. Xρησιμοποιεί ισοσταθμιστή υψηλής (ΕQ) πιστότητας για να μπορεί να επιτύχει την πιό φυσική ακουστική δωματίου. Απλώς τοποθετώντας το παρεχόμενο μικρόφωνο στη θέση ακρόασης σας και ενεργοποιώντας το YPAO, το σύστημα ρυθμίζεται αυτόματα για βέλτιστη απόδοση στο δωμάτιο οικιακού κινηματογράφου σας. Έυκολη τοποθέτηση με ασύρματα Surround ηχεία.  

Συνδυάστε τον ραδιοενισχυτή AV της σειράς V85 με το ηχείο συνεχούς ροής MusicCast 50 (ή MusicCast 20) και απολαύστε την εκπληκτική άνεση που προσφέρει ένας οικιακός κινηματογράφος με ασύρματα πίσω ηχεία. Μετατρέψτε εύκολα το σαλόνι σας σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον ψυχαγωγίας όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο ταινίες και μουσική σαν να ήσασταν πραγματικά εκεί. 

Aπολαύστε τη δυνατότητα του MultiRoom ήχου με το 
MusicCast.

Το MusicCast είναι μια επανάσταση στον δικτυακό ήχο. Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα MusicCast μαζί η ξεχωριστά. Εσείς αποφασίζετε. Ελέγξτε τα πάντα από μια μόνο εφαρμογή, εύκολα, γρήγορα και διαισθητικά. Χρησιμοποιήστε ένα soundbar, ένα ασύρματο ηχείο, έναν ραδιοενισχυτή AV, ήχο Hi-Fi, ότι σας ταιριάζει καλύτερα, κάντε συνδυασμούς και επεκτείνετε το σύστημα MusicCast όπως θέλετε. Χαρείτε την ευελιξία του multi-room ήχου. Απλά, συνδέστε οποιαδήποτε συσκευή MusicCast στο ίδιο δίκτυο και μοιραστείτε τον ήχο οπουδήποτε στο σπίτι σας.Ανακαλύψτε ένα κόσμο γεμάτο μουσική! Streaming Services.                         

Το ΜusicCast είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών υπηρεσιών συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένων του ευρέως διαδεδομένου Spotify, των ανερχόμενων υπηρεσιών Tidal και Deezer καθώς και των Νapster, Qobuz, Juke και άλλων - επιτρέποντας σας να απολαύσετε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και περιεχόμενο μουσικής από όλο τον κόσμο. 

 

             
 
Alexa - Πείτε "Hello!" για φωνητικό έλεγχο.

Απλώς πείτε αυτό που θέλετε και εμείς θα το κάνουμε για εσάς. Το MusicCast συνεργάζεται με τη φωνητική υπηρεσία Alexa της Amazon και ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές σας. Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγχετε ελεύθερα όλες τις συσκευές MusicCast στο σπίτι σας μόνο με τη φωνή σας, παρέχοντας σας την απόλυτη ευκολία χρήσης και απελευθερώνοντας πραγματικά την απόλαυση της μουσικής!

Απολαύστε σε 2 δωμάτια - 
Πολυζωνική δυνατότητα (Ζώνη 2)                                     


 
            
Απολαύστε με άνεση -  2 HDMI έξοδοι.


Ξαναζήστε την εμπειρία του βινυλίου - Είσοδος phono.                                          

Κανάλια: 9.2
Ισχύς Εξόδου: 140 W
Δυναμική Ισχύς/ κανάλι (8/6/4/2 Ohms): 165 / 210 / 285 / 405 W
Cinema DSP: Ναί (HD3)
DSP Programms: 24
Compressed Music Enchancer: Ναι
Silent Cinema: Ναι
Dolby True HD: Ναι
Dolby Digital Plus: Ναι
DTS-HD Master Audio: Ναι
(Audio): MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 192 kHz / 24-bit, DSD: up to 11.2 MHz
Pure Direct: Ναί (with video on mode)
YPAO sound optimization: Ναι
Δυνατότητα Bi-amp: Ναί
Audio Delay: Ναι (0-500 ms)
HDMI 3D passthrough : Ναι
HDMI upscaling: Ναι (Αnalogue HDMI® to HDMI)
HDMI Είσοδοι/Έξοδοι: 7 / 3 (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible)
USB Είσοδος: USB Memory, Portable Audio Player
Θύρα Δικτύου: Ναι
Οπτικές Είσοδοι/Έξοδοι: 3 / 0
Coaxial Είσοδοι/Έξοδοι: 3 / 0
Αναλογικές Είσοδοι/Έξοδοι: 9 (front 1) / 0
Είσοδος Phono: Ναι
Component Video Είσοδοι/Έξοδοι: 2 / 0
S-Video Είσοδοι/Έξοδοι: 4 / 1
Preout: 7.2-ch
Ραδιόφωνο ΑΜ/FM: Ναί
Διαστάσεις (Π x Y x B): 435 x 192 x 474 mm
Βάρος: 17 kg
e-volution award