eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
 • YAMAHA RX-A680 (BL) Ραδιοενισχυτής
 • YAMAHA RX-A680 (BL) Ραδιοενισχυτής
 • YAMAHA RX-A680 (BL) Ραδιοενισχυτής

YAMAHA RX-A680 (BL) Ραδιοενισχυτής

Ραδιοενισχυτής AV 7.2 με HDMI, 80 W/ κανάλι, υποστηρίζει 4K60p (4: 4: 4), HDCP 2.2, HDR10, Bluetooth BT.2020 για ασύρματη μετάδοση μουσικής, εμπρός είσοδος USB και λειτουργία Eco.

Musiccast 2 Χρόνια Εγγύηση Bluetooth 24 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: S090.31169
Διαθέσιμο

803,00€739,00€Κερδίζετε 64,00€


Ραδιοενισχυτής home cinema με ενσωματωμένο Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής, εντυπωσιακό 4K Ultra HD βίντεο με HDCP 2.2, υψηλού δυναμικού εύρους (HDR), BT.2020 συμβατότητα και ένα διακριτό 7.2 σχεδιασμό ενισχυτή, με αυτόματη βαθμονόμηση YPAO ™ για εξασφάλιση βέλτιστης απόδοσης. Διαθέτει 17 DSP προγράμματα, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, HDMI 3D passthrough, 4 ΗDMI εισόδους, 2 coaxial, 1 optical και έξοδο ακουστικών. Συμβατό με το MusicCast 20/50, Amazon Alexa και διαθέτει A.R.T (Anti Resonance Technology). • 7-channel powerful surround sound
 • 80 W ισχύς ανα κανάλι (6 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.09% THD, 2-ch οδήγηση)
 • 115 W ισχύς ανα κανάλι (6 ohms, 1 kHz, 0.9% THD, 1-ch οδήγηση)
 • 145 W ισχύς ανα κανάλι (6 ohms, 1 kHz, 10% THD, 1-ch οδήγηση)
 • Ασύρματα ηχεία surround με την προσθήκη των (MusicCast 20 ή MusicCast 50)
 • Dolby Atmos® και DTS:X™ support
 • Συμβατότητα Amazon Alexa voice control
 • Anti Resonance Technology (A.R.T.) Wedge
 • YPAO™ για βελτιστοποίηση της απόδοσης των ηχείων με τη χρήση ειδικού μικροφώνου
 • Ενσωματωμένη Δυνατότητα Music streaming
 • Δικτύωση ενσύρματη και ασύρματη
 • HDMI (4 in / 1 out) με Dolby Vision™ καιHybrid Log-Gamma
 • Είσοδο Phono για πικάπAνακαλύψτε όλες τις διαστάσεις! Dolby Atmos® and DTS:X™        

Όλοι οι ραδιοενισχυτές ΑV επτά και εννιά καναλιών της Yamaha υποστηρίζουν τις πλέον προηγμένες μορφές περιβαλλοντικού ήχου 3D Dolby Atmos και DTS:X. Απολαύστε τις τελευταίες ταινίες με ρεαλιστική αίσθηση περιβαλλοντικού ήχου και αίσθηση της κίνησης-μέσα στο σπίτι σας. Επιπλέον, ορισμένα μοντέλα είναι συμβατά με το Dolby Atmos και το DTS:X όταν χρησιμοποιείται το CINEMA DSP HD3. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικός περιβαλλοντικός ήχος με εκπληκτική παρουσία και αίσθηση απεριόριστου χώρου.
Nέα τεχνολογία Cinema DSP 3D για βελτιωμένη αίσθηση ρεαλισμού.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία δημιουργίας ηχητικών πεδίων της Yamaha δημιουργήθηκε συνδυάζοντας μετρημένα δεδομένα ηχητικών πεδίων με ψηφιακή επεξεργασία σήματος. Η Yamaha συνέλεξε δεδομένα ηχητικού πεδίου από διάσημες αίθουσες συναυλιών και μουσικά κλάμπ από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την πλούσια εμπειρία της στους τομείς του σχεδιασμού αιθουσών συναυλιών, συστημάτων αναγγελιών και μίξης. Με την ψηφιοποίηση αυτού του τεράστιου όγκου πληροφοριών και την ενσωμάτωση τους σε ειδικές συσκευές LSI, οι χώροι αυτών των αιθουσών συναυλιών αναπαράγονται αποτελεσματικά στον οικιακό εξοπλισμό. Αυτός ο εκπληκτικός ρεαλισμός θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο πραγματικού ήχου κινηματογράφου. Τεχνολογία αντικραδασμικής κατασκευής και προστασίας                            

        
Αποκτήστε τη βέλτιστη απόδοση μέσω υλικών υψηλής ποιότητας.

Οι ραδιοενισχυτές ΑV της Yamaha διαθέτουν εντελώς ξεχωριστούς ενισχυτές ισχύος για ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης και ανεξάρτητα καθαρά τροφοδοτικά για το αναλογικό και ψηφιακό κύκλωμα. Επιπλέον, εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλή απόδοση με τους ψηφιοαναλογικούς μετατροπείς (DAC) 384 kHz/32 bit, επίσης με ανεξάρτητα τροφοδοτικά, για την αναπαραγωγή όλων ανεξαιρέτως των ήχων από πηγές ήχου υψηλής ποιότητας για έλεγχο της έντασης, ενώ οι μεγάλες ψήκτρες καταστέλλουν τις δονήσεις. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια αυτών των ραδιοενισχυτών AV είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να δίνεται ιδιαίτερη στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου.

 

Απολαύστε ψηφιακό ραδιόφωνο - DAB/DAB+ Tuner                                             
Aπολαύστε τη δυνατότητα του MultiRoom ήχου με το MusicCast.

Το MusicCast είναι μια επανάσταση στον δικτυακό ήχο. Χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα MusicCast μαζί η ξεχωριστά. Εσείς αποφασίζετε. Ελέγξτε τα πάντα από μια μόνο εφαρμογή, εύκολα, γρήγορα και διαισθητικά. Χρησιμοποιήστε ένα soundbar, ένα ασύρματο ηχείο, έναν ραδιοενισχυτή AV, ήχο Hi-Fi, ότι σας ταιριάζει καλύτερα, κάντε συνδυασμούς και επεκτείνετε το σύστημα MusicCast όπως θέλετε. Χαρείτε την ευελιξία του multi-room ήχου. Απλά, συνδέστε οποιαδήποτε συσκευή MusicCast στο ίδιο δίκτυο και μοιραστείτε τον ήχο οπουδήποτε στο σπίτι σας.


   Αυτόματη ρύθμιση της ακουστικής με τον έλεγχο ανακλώμενου ήχου 
YPAO™ - R.S.C (Reflected Sound Control)                                                             

Το YPAO προσαρμόζει τον ήχο για τον χώρο σας, αναλύοντας την ακουστική του δωματίου και το σύστημα σας και κατόπιν ρυθμίζοντας με ακρίβεια τις διάφορες παραμέτρους ήχου για την παροχή του βέλτιστου ήχου. Το YPAO  R.S.C (Reflected Sound Control - Έλεγχος Ανακλώμενου Ήχου) καταστέλλει και διορθώνει τις ανεπιθύμητες ανακλάσεις ήχου στους τοίχους, το δάπεδο, ή ακόμα και στα ογκώδη έπιπλα, παρέχοντας σας εντυπωσιακό ήχο εφάμιλλο με αυτόν σε ένα στούντιο. Απλώς τοποθετώντας το παρεχόμενο μικρόφωνο στη θέση ακρόασης σας και ενεργοποιώντας το YPAO, το σύστημα ρυθμίζεται αυτόματα για βέλτιστη απόδοση στο δωμάτιο οικιακού κινηματογράφου σας.                                  
Alexa - Πείτε "Hello!" για φωνητικό έλεγχο.


 

Εγκαταστήστε με ευκολία με το νέο AV Setup Guide.                                              

Έυκολη τοποθέτηση με ασύρματα Surround ηχεία.                                   

Συνδυάστε τον ραδιοενισχυτή AV της σειράς V85 με το ηχείο συνεχούς ροής MusicCast 50 (ή MusicCast 20) και απολαύστε την εκπληκτική άνεση που προσφέρει ένας οικιακός κινηματογράφος με ασύρματα πίσω ηχεία. Μετατρέψτε εύκολα το σαλόνι σας σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον ψυχαγωγίας όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο ταινίες και μουσική σαν να ήσασταν πραγματικά εκεί. 

 

                
Ανακαλύψτε ένα κόσμο γεμάτο μουσική! Streaming Services. 

Το ΜusicCast είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών υπηρεσιών συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένων του ευρέως διαδεδομένου Spotify, των ανερχόμενων υπηρεσιών Tidal και Deezer καθώς και των Νapster, Qobuz, Juke και άλλων - επιτρέποντας σας να απολαύσετε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και περιεχόμενο μουσικής από όλο τον κόσμο. 
Ξαναζήστε την εμπειρία του βινυλίου - Είσοδος phono.                               

Κανάλια: 7.2
Ισχύς Εξόδου: 80 W
Δυναμική Ισχύς/ κανάλι (8/6/4/2 Ohms): - / 140 / 170 / 190 W
Cinema DSP: Ναί
DSP Programms: 17
Dolby True HD: Ναί
YPAO sound optimization: Ναί
Δυνατότητα Bi-amp: Ναί
Audio Delay: Ναί
HDMI 3D passthrough : Ναί
HDMI upscaling: Ναί
HDMI Είσοδοι/Έξοδοι: 4 / 1 (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible)
USB Είσοδος: USB Memory, Portable Audio Player
Θύρα Δικτύου: Ναί
Οπτικές Είσοδοι/Έξοδοι: 1 / 0
Coaxial Είσοδοι/Έξοδοι: 2 / 0
Αναλογικές Είσοδοι/Έξοδοι: 5 (front 1) / 0
Είσοδος Phono: Ναί
Preout: Subwoofer (2 x mono)
Ραδιόφωνο ΑΜ/FM: Ναί
Διαστάσεις (Π x Y x B): 435 x 161 x 330 mm
Βάρος: 8.3 kg
e-volution award