eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
 • ΥΑΜΑΗΑ GC1SH Πιάνο με ουρά Silent Μαύρο Γυαλιστερό

ΥΑΜΑΗΑ GC1SH Πιάνο με ουρά Silent Μαύρο Γυαλιστερό

Οικονομικό πιάνο με ουρά για μικρούς χώρους - Μηχανισμός Silent και ήχος από CFIIIS πιάνο ουρά - 480 XG Voices, 12 Drum Kits

36 Άτοκες Δόσεις 15 Χρόνια Εγγύηση 36 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: P100.13806
Kατόπιν παραγγελίας
Επιπλέον επιλογές

23.625,00€22.444,00€Κερδίζετε 1.181,00€

Τα πιάνα με ουρά της Yamaha αποτελούν εδώ και καιρό την πρώτη επιλογή για οποιοδήποτε επαγγελματία μουσικό,μουσική σχολή ή στούντιο ηχογράφησης θέτοντας τον πήχυ για τις υπόλοιπες εταιρίες κατασκευής πιάνων ακόμα πιο ψηλά με την άριστη ποιότητα τους σε όλα τα επίπεδα. To μοντέλο GC1 SH έχει 256 νότες πολυφωνία, έχει 480 ήχους και 12 Drum kits. Ενσωματώνει εφέ Reverb, μετρονόμο, δυνατότητα ηχογράφησης σε USB, Midi In / Out, Aux In / Out, ηχογράφηση Midi, έξοδο ακουστικών x 2.
Το παρόν πιάνο απευθύνεται σε όσους αποζητούν την πολυτέλεια του ήχου της ουράς και την ανυπέρβλητη αισθητική της χωρίς να θυσιάζουν πολύτιμο χώρο αλλά και χρήματα για την απόκτηση της.

Τα σφυράκια είναι επανασχεδιασμένα,το αντηχείο έχει υποστεί ανανέωση αφού έχουν προστεθεί επιπλέον ενισχύσεις,οι χορδές έχουν επίσης ενισχυθεί και τα υλικά είναι ακόμα πιο ποιοτικά απο πρίν με γνώμονα έναν καθαρό και πλούσιο ήχο ενώ το πλαίσιο είναι περισσότερο στιβαρό και ανθεκτικό σε σχέση με πριν. Το σημαντικό χαρακτηριστικό που διακρίνει τα πιάνα με ουρά της Yamaha είναι η απόλυτη ισορροπία που συναντάται στη ποιότητα των υλικών με αποτέλεσμα την σωστή συμπεριφορά του οργάνου και την μεγάλη διάρκεια ζωής του.


Ακόμα πρέπει να αναλογιστεί ο υποψήφιος αγοραστής την σημαντική διαφορά της Yamaha απο τις άλλες εταιρίες δηλαδή ότι η ίδια είναι παραγωγός των υλικών που χρησιμοποιεί στην κατασκευή του πιάνου με αποτέλεσμα τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής του. Πρωτοποριακές μέθοδοι και ευρεσιτεχνίες κρύβονται πίσω απο κάθε πιάνο της Yamaha προσφέροντας ένα τελικό προιόν υψηλής αισθητικής με ταυτότητα στον ήχο και απαράμιλλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.


Το προιόν καλύπτεται απο 15ετή εγγύηση.
 • Ειδικός σχεδιασμός για κάθε σειρά πιάνων ώστε να επιτυγχάνεται η άριστη απόδοση αναλόγως του μεγέθους του.
 • Η κλίμακα των πιάνων είναι σχεδιασμένη ώστε να εμπλουτίζονται οι αρχικοί τόνοι που παράγονται με πλήθος αρμονικών δημιουργώντας πλούσιο και ακριβή ήχο.
 • Ενισχύσεις στο αντηχείο απο επιλεγμένα ξύλα προσφέρουν περισσότερη δύναμη και σταθερότητα όπως και καλύτερο ήχο.
 • Επαναστατικός σχεδιασμός στο πλαίσιο που καλείται να αντέξει μέχρι και 20 τόνους απο την πίεση ενός καλά χορδισμένου πιάνου αποκλείει την εμφάνιση αστοχίας υλικού,παραμόρφωσης και εξασφαλίζει την σωστή συμπεριφορά του οργάνου.
 • Επιλεγμένα ξύλα για το αντηχείο απο καθαρό έλατο που έχουν περάσει απο ειδική επεξεργασία ώστε να παράγουν διαυγή,δυνατό και τονικά σωστό ήχο.
 • Οι γέφυρες που 'μεταφέρουν' τις δονήσεις των χορδών είναι κατασκευασμένες με προηγμένες ξυλουργικές τεχνικές από εξαιρετικής ποιότητας ξύλα.
 • Χορδές και σφυράκια κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της Yamaha μοναδικές για κάθε πιάνο της σειράς με χρήση 'καθαρού¨χαλκού για τις χαμηλές νότες.
 • Πληκτρολόγιο άριστα ζυγισμένο για απόλυτη ομοιομορφία και ιδανική αίσθηση σε όλη την περιοχή του.
 • Σχολαστικός έλεγχος μετά την παραγωγή του πιάνου για τυχόν λάθη και ελλείψεις.

Αριθμός Πλήκτρων: 88
Πεντάλ: 3
Τεχνολογία παραγωγής ήχων: AWM2 Advanced Wave Memory
Pedal Resonance Effect: -
Αριθμός πολυφωνίας: 32
Ήχος Πιάνου: -
Piano Silencing Mechanism: -
Ηχογραφημένα Κομμάτια: -
Δυνατότητα χορδίσματος: -
Έξοδος Ακουστικών: 2
Είσοδοι / Έξοδοι: Midi In / Out, Aux In / Out
Χρώμα: Μαύρο Γυαλιστέρο
Διαστάσεις (Π x Y x B): 149 x 101 x 161 εκ.
Βάρος: 300 κιλά
Αξεσουάρ: -
e-volution award