Τρόποι Αποστολής

 ► MΕ COURIER


Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά επεξεργάζονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας. Ισχύει εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ACS Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ACS εδώ,  εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό).

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στα ΕΛΤΑ , μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ εδώ,  εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα ΕΛΤΑ στο 800-11-82000 & 210 3353777- 210 3353100.

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στη Speedex, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της Speedex εδώ,  εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα Speedex στο 210 3407000 ή με email στο [email protected]

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην PACK-MAN, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της PACK-MAN εδώ,  εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την PACK-MAN στο +30 210 26 22 586 .

Χρόνοι Παράδοσης:
Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα (εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή).
Οι τρέχουσες δυσκολίες ελεύθερης μετακίνησης και υπερφόρτωσης των μεταφορικών εταιριών λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν καθυστερήσεις στις αποστολές και παραδόσεις των online παραγγελιών 2 έως 4 επιπλέον ημέρες από τους παραπάνω εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Από την επιλογή 'Αποστολή με Courier’ εξαιρούνται όλα τα κλασικά - ηλεκτρικά - stage πιάνα, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές - ακουστικές Drums.

Μεταφορικά Έξοδα:
Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 18,99€, τότε η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Η δωρεάν μεταφορά καλύπτει την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και δεν περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση ή το στήσιμο των προϊόντων (όπου αυτό απαιτείται).

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας μικρότερη των 19 τότε:
• Εάν επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς ποσού 3,50
• Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,90. (Ισχύει για αγορές μέχρι 499,99)


►ΜE ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα με την ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε., πρακτορεία μεταφορών.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε email με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας.

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 18,99 δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση, ενώ για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 19,00 υπάρχει επιβάρυνση 3,5.

Η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών αφορά τα ογκώδη η και μεγάλου βάρους προϊόντα όπως Πιάνα, Ηλεκτρικά Πιάνα, μεγάλα Αρμόνια, Ηχεία, μεγάλες Κονσόλες κ.λ.π.

Η παράδοση της παραγγελίας σας, γίνεται στο ισόγειο, στην είσοδο του κτιρίου-οικίας (εφόσον η περιοχή αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτη).


► ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Eπιλέξτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που καταχωρήσατε στην παραγγελία ή ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής από κατάστημα κυμαίνεται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται από την αποθήκη της εταιρείας για παραλαβή από κάποιο υποκατάστημα της εταιρίας θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί και παραμένουν δεσμευμένες για διάστημα 6 ημερών από την ειδοποίηση του πελάτη για την παραλαβή τους. Μετά το διάστημα αυτό τα προϊόντα αποδεσμεύονται και επιστρέφουν στην κεντρική αποθήκη της εταιρείας. Δείτε εδώ τα καταστήματα μας από όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. 


► ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Λεκανοπεδίου Αττικής - Θεσσαλονίκη)
Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 19,00, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας σας με οδηγό της ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε., χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

H παράδοση προϊόντων με μεγάλο όγκο σε όροφο χωρίς ασανσέρ χρεώνεται 20, εντός Λεκανοπεδίου Αττικής – Θεσσαλονίκη.

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από 11:00 έως 17:00, και κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα διακίνησης.

Η συναρμολόγηση κατά την παράδοση του προϊόντος χρεώνεται 35 ευρώ εντός Λεκανοπεδίου Αττικής – Θεσσαλονίκη. Η συναρμολόγηση, ανάλογα με το είδος και λόγω της πανδημίας, ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί σε χώρο της 'Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ' και το προϊόν να παραδοθεί συναρμολογημένο στο χώρο του πελάτη. 

Για μεταφορές όρθιου κλασικού πιάνου ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:
• Μεταφορά κλασικού πιάνου σε ισόγειο 115€
• 1ος όροφος 115€
• 2ος όροφος 135€
• 3ος όροφος 148€
• 4ος όροφος 158€
• 5ος & 6ος όροφος 170€
Οι τιμές μεταφοράς ΔΕΝ περιλαμβάνουν το κόστος χρήσης γερανού αν είναι απαραίτητο. Επιπλέον κόστος: 170€.

► ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑΣ ONLINE
Η αποστολή της παρτιτούρας online γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά με αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο checkout κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν πριν την ώρα παραλαβής των εμπορευμάτων από τις εταιρίες μεταφορών και όχι μετά από την αποστολή της σχετικής ενημέρωσης της Επιβεβαίωσης Αποστολής Παραγγελίας.
Στην περίπτωση εκπρόθεσμης ακύρωσης παραγγελίας σας, θα υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση μεταφορικών όπως η εταιρία μας τα επιβαρύνεται.

Για ακυρώσεις παραγγελιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6686000 (Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-5μμ) και στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας.

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολή στο εξωτερικό (εκτός Ελλάδας)

Η Φίλιππος Νάκας εκτελεί διεθνείς αποστολές.

 

Αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αξίας έως 199€ είναι 25€.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 199€.

Τα εμπορεύματα δεν υπόκεινται σε τέλη εντός της ΕΕ

 

Αποστολές σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εκτός ΕΕ είναι 35€.

Αυτό το κόστος αποστολής μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τη χώρα προορισμού, το μέγεθος ή το βάρος του δέματος. Σε αυτή την περίπτωση, ο αγοραστής θα ενημερωθεί εκ των προτέρων για επιβεβαίωση του τελικού κόστους μεταφοράς.

Εμπορεύματα που υπόκεινται σε τελωνειακή διασάφηση. Tα τέλη αυτά καταβάλλονται κατά την παράδοση, εάν υπάρχουν.

 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διεθνή σας παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο estore@nakas.gr ή τηλεφωνικά στο +30 210 6686000 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ.-5 μ.μ.).