Τρόποι Πληρωμής

► MΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Θα ανακατευθυνθείτε στην τραπεζική πλατφόρμα πληρωμών όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το Nakas Music Store συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Thawte η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank η στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης, τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας.

Δόσεις γίνονται μόνο σε αγορές άνω των 60€ με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Για αγορές αξίας από 60€ έως 599,99 € γίνονται έως 6 μηνιαίες Άτοκες δόσεις, για αγορές αξίας από 600€ έως 1999,99 € γίνονται έως 12 μηνιαίες Άτοκες δόσεις, και για αγορές άνω των 2000€ γίνονται έως 18 άτοκες δόσεις.

Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard και Diners. Όλες οι δόσεις υπολογίζονται με βάση την τιμή online του προϊόντος και ο αριθμός των δόσεων προκύπτει ανάλογα με την αξία αγοράς όπως περιγράφεται παρακάτω:

60€ - 599,99 €: έως 6 Άτοκες Δόσεις
600€ - 1999,99€: έως 12 Άτοκες Δόσεις
2000€ και άνω: έως 18 Άτοκες Δόσεις

Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με πιστωτική / χρεωστική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση / αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

Η πληρωμή παραγγελίας που περιέχει τουλάχιστον μία 'Παρτιτούρα Online' γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Paypal.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ IRIS, E-BANKING

Με την υπηρεσία IRIS κάνετε τις online αγορές σας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του e-Banking, χωρίς διατραπεζικά έξοδα.
Δεν χρειάζεται πιστωτική, προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα. Η πληρωμή γίνεται με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας.

 ► MΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της Courier ή του οδηγού της εταιρείας μας (μέχρι του ποσού των 500€), ο οποίος και θα παραδώσει την παραγγελία σας. Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει μόνο αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την Courier.

Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 1,90 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.

Σημείωση: Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος και για αποστολές με Πρακτορεία Μεταφορών.

 
► MΕΣΩ PAYPAL
Εξοφλήστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Paypal.

► MΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ'ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

ΕΘΝΙΚΗ Αρ.Λογαριασμού: 151 / 47034720
IBAN: GR19 0110 1510 0000 1514 7034 720

ALPHA BANK Αρ.Λογαριασμού: 167 / 002320000312
IBAN: GR22 0140 1670 1670 0232 0000 312
SWIFT CODE: CRBAGRAAXXX

EUROBANK Αρ.Λογαριασμού: 0026.0025.48.0200566629
IBAN: GR67 0260 0250 0004 8020 0566 629
SWIFT CODE: ERBKGRAA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογαριασμού: 5041-063292-458
IBAN: GR30 0172 0410 0050 4106 3292 458
SWIFT CODE: PIRBGRAA

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο [email protected] ή με fax στο 210 6686179. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε επάνω στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email.

Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός δύο εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται ακυρωμένη.

► ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
Εξοφλήστε τοις μετρητοίς ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στον οδηγό της εταιρείας μας που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Η συγκεκριμένη επιλογή ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου Αττικής αξίας έως 500€. Έξοδα αντικαταβολής 1,90€. Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με τον Ν.4446 (ΦΕΚ: Α240-22.12.2016), σας ενημερώνουμε ότι για αγορές λιανικής άνω των 500 ευρώ δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς είτε σε κατάστημα είτε με ACS Courier αντικαταβολή είτε σε οδηγό της ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση.

► ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ KLARNA

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής Klarna στο ταμείο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με 3 άτοκες δόσεις χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας μπορείτε να δείτε το ποσό των 3 άτοκων δόσεων και να προχωρήσετε στην πληρωμή. Εάν χρησιμοποιείτε πρώτη φορά τον τρόπο πληρωμής με Klarna, θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία και να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας ζητηθούν (Θα χρειαστεί να επισυνάψετε ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για παράδειγμα την ταυτότητά σας, με τη μορφή φωτογραφίας ή αρχείου. Η επεξεργασία όλων των πληροφοριών για τις πληρωμές γίνεται με απόλυτη ασφάλεια).

Με την Klarna , μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις κύριες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, εκτός από προπληρωμένες κάρτες και κάρτες AMEX.
Ισχύει για αγορές από 35€ έως 1000€.

Όροι & Χρήσιμες Πληροφορίες της υπηρεσίας Klarna:

•Η Klarna Bank AB (εφεξής ως «Klarna») παρέχει ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμών στους πελάτες της, με σκοπό οι τελευταίοι να προβαίνουν σε αγορές με τη δυνατότητα σταδιακής εξόφλησής τους.

•Η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ (εφεξής η «Εταιρεία») με σκοπό να διευκολύνει το καταναλωτικό της κοινό, προέβη στη σύναψη συνεργασίας με την Klarna, με σκοπό να ενσωματώσει στους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής των παραγγελιών που υποβάλλουν οι καταναλωτές, αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nakas.gr, συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής μέσω της Klarna.

•Η Klarna αποτελεί ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ευέλικτων τρόπων αποπληρωμής οφειλών και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση εξάρτησης διατηρεί με την Εταιρεία, καθώς η τελευταία έχει προβεί στη σύναψη συνεργασίας με την Klarna, αποκλειστικά για να παρέχει έναν ακόμη επιπλέον τρόπο πληρωμής στο καταναλωτικό κοινό.

•Ειδικότερα, η Klarna θα παρέχει στους πελάτες της Εταιρείας, τον ευέλικτο τρόπο Klarna. Σύμφωνα με αυτόν, ο καταναλωτής δύναται να προβεί στην εξόφληση της αγοράς του σταδιακά μέσω τριών (3) ισόποσων άτοκων δόσεων. Συγκεκριμένα, η πρώτη δόση δεσμεύεται από την Klarna κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και χρεώνεται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας, ενώ η δεύτερη (2η) δόση χρεώνεται κατά την 30η ημέρα από την ημερομηνία τιμολόγησης και η τρίτη (3η) και τελευταία δόση χρεώνεται κατά την 60η ημέρα από την ημερομηνία τιμολόγησης της παραγγελίας.

•Διευκρινίζεται ρητά, ότι ο παραπάνω τρόπος πληρωμής αποτελεί μορφή πίστωσης και παρέχεται αποκλειστικά μέσω της Klarna, χωρίς οποιαδήποτε σύνδεση και ενέργεια της Εταιρείας, καθώς η τελευταία δε διαθέτει αντίστοιχους ευέλικτους τρόπους πληρωμής παρά μόνο συνεργάζεται με την Klarna η οποία και παρέχει τον ως άνω ευέλικτο τρόπο πληρωμής.

•Έκαστος πελάτης της Εταιρείας, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τον ως άνω περιγραφόμενο ευέλικτο τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να προχωρήσει σε εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Klarna, στην οποία ουδεμία πρόσβαση και ανάμειξη έχει η Εταιρεία.

•Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι όταν ο καταναλωτής κάνει χρήση της υπηρεσίας της Klarna, η τελευταία πραγματοποιεί έναν απλό (soft) έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας του καταναλωτή. Αυτός δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική βαθμολογία του καταναλωτή, απλά βοηθά την Klarna να επιβεβαιώσει, ότι ο καταναλωτής πληρώνει τις οφειλές του εγκαίρως. Ο καταναλωτής θα δύναται σε κάθε περίπτωση να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του συγκεκριμένου ελέγχου.

•Έκαστος καταναλωτής θα πρέπει να είναι άνω των δεκαοκτώ (18) χρονών για να κάνει χρήση του ως άνω περιγραφόμενου ευέλικτου τρόπου πληρωμής.
Συστήνεται ιδιαίτερα στο καταναλωτικό κοινό να προβαίνουν σε συνετή χρήση της ως άνω παρεχόμενης υπηρεσίας από την Klarna χωρίς να επιβαρύνει υπέρμετρα την οικονομική του κατάσταση.

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Klarna και για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, σας συστήνουμε όπως ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της τελευταίας στον ιστότοπο https://www.klarna.com/gr/.