eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
 • YAMAHA DTX-522K Ηλεκτρονικό Drums Set

YAMAHA DTX-522K Ηλεκτρονικό Drums Set

Σετ ηλεκτρονικών τυμπάνων με 691 ήχους τυμπάνων - Ταμπούρο και πιατίνια με ζώνες ευαισθησίας για ρεαλιστικό ήχο και ερμηνεία

2 Χρόνια Εγγύηση 24 Άτοκες Δόσεις
Κωδικός: I030.00093
Διαθέσιμο 1-3 Ημέρες
Επιπλέον επιλογές

1.066,00€959,00€Κερδίζετε 107,00€


H DTX-522K αποτελεί ένα από τα νεότερα μοντέλα από τη σειρά 500. Προσεγγίζει ακόμα περισσότερο τα ακουστικά τύμπανα ακόμα και στο επίπεδο της άμεσης επαφής καθώς ενσωματώνει πλέον τα νέα Pads ‘’Textured Cellular Silicone’’ όχι μόνο στο ταμπούρο αλλά και στα toms ενώ όλα τα πιατίνια ενσωματώνουν την τεχνολογία 3-Zone καθιστώντας την εμπειρία μας όταν παίζουμε μοναδική και απόλυτα ρεαλιστική. Επιπλέον η DTX-522K έχει κανονικό Hi-Hat προσφέροντας απαράμιλλη ρεαλιστικότητα στην ερμηνεία μας. Η γεννήτρια ήχων DTX 502 έχει το διπλάσιο ποσοστό WAVE Rom και + 250 ήχους σε σχέση με την προηγούμενη γενιά ηλεκτρονικών τυμπάνων ενώ επιπλέον προσφέρεται πλέον η δυνατότητα εισαγωγής (import) των δικών μας ήχων.Τα κυριότερα σημεία της DTX-522K είναι τα εξής :

 •  

 • Δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB θύρας για έλεγχο VST instruments
 • Δυνατότητα import δικών μας ήχων (20 max - 16bit / 44kHz - Wav / Aiff)
 • 5 τεμαχίων DTX Drum set με 2 πιατίνια και Hi-hat
 • 3-Zone TCS ‘’Textured Cellular Silicone’’ ταμπούρο
 • TCS ‘’Textured Cellular Silicone’’ pads
 • ‘’Choke-able’’Δύο πιατίνια 3-Zone
 • DTX502 Tone Generator με 691 ήχους
 • Περιλαμβάνει πραγματικά ηχητικά δείγματα από Ακουστικά Τύμπανα της Yamaha
 • 50 Preset Drum Kits, 50 User Drum Kits
 • Εύκολη λειτουργία ηχογράφησης
 • Ενσωματωμένο sequencer
 • Λειτουργία εξάσκησης
 • Νέο σύστημα Rack
 • Δυνατότητα αναβάθμισης και προσθήκης Pads
 • Midi Out ( Έξοδο )

Προσοχή : Το σέτ δεν περιλαμβάνει πετάλι κάσας, το οποίο και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά

Η Yamaha για πολλές δεκαετίες σχεδιάζει και κατασκευάζει μερικά από τα κορυφαία σέτ ακουστικών τυμπάνων και μεταφέρει την εμπειρία και τεχνογνωσία της στα ηλεκτρονικά σετ τυμπάνων της. Ο σχεδιασμός του DTX-PAD αποτελεί τη νέα σταθερά στα ηλεκτρονικά drum pads, προσφέροντας ρεαλιστική αίσθηση και μεγαλύτερη ευχέρεια και ευκολία στην ερμηνεία προσφέροντας μια εμπειρία ιδιαίτερα κοντινή στα ‘’φυσικά’’ ακουστικά τύμπανα. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή τους αποτελεί αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας με τους κορυφαίους ντράμερ του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.Το drum trigger module DTX502 συγκεντρώνει υψηλής ποιότητας ήχους ακουστικών τυμπάνων, πιατινιών και κρουστών. Παίζοντας θα ακούσετε ήχους ακουστικών σέτ κατασκευασμένων από οξιά, σφένδαμο κ.α ενώ τα δείγματα που περιλαμβάνονται έχουν διαφορετική συμπεριφορά αναλόγως της ταχύτητας και της δύναμης που ασκούμε παίζοντας. Αυτό δίνει την αίσθηση ότι παίζουμε σε ένα πραγματικό σετ τυμπάνων. Το DTX502 Drum trigger module περιλαμβάνει 50 preset kits ενώ μπορούμε να αποθηκεύσουμε μέχρι και 50 δικά μας σετ. Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από τους ‘’ζωντανούς’’ ήχους της DTX-522K είναι η ίδια που ενσωματώνουν και τα Synth-Workstations της Yamaha από τη σειρά Motif.

 

Τα πιατίνια της DTX-522K είναι τα εξελιγμένα 3-zone cymbal pads που παράγουν διαφορετικό ήχο αναλόγως της περιοχής που αγγίζουμε/χτυπάμε. Τα pads της DTX-532K προσφέρουν απαράμιλλο ρεαλισμό στην ερμηνεία μας ενώ η επιφάνεια ονομάζεται από την Yamaha ‘’Textured Cellular Silicone’’ και συμπεριφέρεται όπως η επιφάνεια του ταμπούρου , δηλάδη προσφέρει την ίδια αίσθηση και ανάλογη επαναφορά. Τέλος Η DTX-522K περιλαμβάνει ηχογραφημένα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να μελετήσουμε, λειτουργία εξάσκησης και μελέτης με χρονικές ενδείξεις, Midi έξοδο για απευθείας ηχογράφηση σε υπολογιστή και είσοδο για σύνδεση MP3/CD player προκειμένου να μελετάμε παράλληλα με την μουσική που μας αρέσει.


Μονάδα Ήχου: DTX-502
Rack System: RS502
Pad Set: DTP522
Μέγιστη Πολυφωνία: 32
Ήχοι: Drums 691 - Melodies 128
Εφέ: Reverb x 9, Master EQ 2 bands
Drum Kits: 50 preset, 50 user
Sequencer / Χωρητικότητα: 104.000 notes
Τραγούδια: Demo: 1, Practice: 37, Pad: 22, User: 40
Metronome / Tempo: 30 - 300
Beat: 1/4 to 16/4, 1/8 to 16/8, and 1/16 to 16/16
Training Function: Groove Check, Rhythm Gate, Measure Break, Tempo Up/Down, Change Up, Pad Gate, Part Mute, Fast Blast
Συνδέσεις: USB to host, Phones, Aux in, Output L/R
Αξεσουάρ: Τροφοδοτικό, οδηγίες χρήσης (Αγγλικά)