Αξεπέραστος ήχος Βose Pro . Φορητά συστήματα PA μοναδικής ποιότητας

Αξεπέραστος ήχος Βose Pro . Φορητά συστήματα PA μοναδικής ποιότητας

 

Γνωρίστε την οικογένεια BOSE L1 PRO

 

Εικόνα

 

Με επαναστατικό σχεδιασμό και εκπληκτικό ήχο.

Η Bose Pro πρωτοσχεδίασε αυτό το στυλ συστήματος PA πριν από δέκα χρόνια και εξακολουθεί να είναι ο κατασκευαστής των καλύτερων ηχητικών συστημάτων αυτής της σχεδιαστικής λογικής

Κάθε σύστημα L1 Pro χρησιμοποιεί έναν κατακόρυφο πύργο «line array» με ένα πλήθος μικρών μεγαφώνων μαζί με μια μονάδα βάσης (ένα subwoofer)  για τις χαμηλές συχνότητες. Ο συνδυασμός των δύο παρέχει έναν καθαρό, λεπτομερή και επαγγελματικό ήχο για το κοινό σας. Επιπλέον και λόγω του μοναδικού πρωτοποριακού σχεδιασμού οι ακροατές σας θα μπορούν να απολαύσουν τέλειο ήχο οπουδήποτε και αν κάθονται στο χώρο αφού το σύστημα L1 PRO  παρέχει μοναδική οριζόντια διασπορά 180 μοιρών εξαφανίζοντας με τον τρόπο αυτό τα νεκρά σημεία ακρόασης.

 

Στη νέα σειρά L1 Pro υπάρχουν τρία διαφορετικά μοντέλα και το καθένα έχει σχεδιαστεί για διαφορετικές ανάγκες. Όλα διαθέτουν το διάσημο ηχείο line array «tower», μαζί με sub bass unit.

 

Οι κύριες διαφορές μεταξύ κάθε μοντέλου είναι ο αριθμός των μεγαφώνων νεοδυμίου 2 " που χρησιμοποιούνται στα tower. Με απλά λόγια, όσο περισσότερα μεγάφωνα διαθέτει το σύστημα τόσο ισχυρότερο είναι το αποτέλεσμα .

 

Bose L1 Pro8

Εικόνα

Το Bose L1 Pro8 είναι το πιο φορητό της οικογένειας L1 Pro. Ζυγίζει συνολικά 16 κιλά, εύκολο στις μετακινήσεις και ευέλικτο στο στήσιμο!

 

Είναι ιδανικό για μικρές συναυλίες όπως πάρτι στον κήπο και live εμφανίσεις σε μικρούς χώρους. Οι ερμηνευτές θα χρειαστούν μόνο τα μικρόφωνα και τα μουσικά τους όργανα!

Το Array τοποθετείται πάνω στο sub unit, όπου βρίσκονται επίσης οι είσοδοι και τα χειριστήρια και υπάρχουν προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τις ανάγκες σας στο EQ. Εάν απαιτείται περισσότερος έλεγχος απλώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Bose L1 Mix στο κινητό σας τηλέφωνο ή tablet και να το χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε τον ήχο σας από οπουδήποτε στον χώρο! Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί σε όλα συστήματα L1 Pro.

Το L1 Pro8 διαθέτει οκτώ drivers νεοδύμιου 2 " στη σειρά και η μονάδα μπάσων διαθέτει driver "racetrack" 7" x13 ".  Ο απόλυτος συνδυασμός ισχύος, ποιότητας και φορητότητας!

Bose L1 Pro16

Εικόνα

Διπλάσια ισχύς σε συνδυασμό με την εξαιρετική  φορητότητα

Αυτή τη φορά, το array διαθέτει μεγαλύτερο sub unit με driver 10 "x 18". To array δίνει την ίδια εμβέλεια 180 μοιρών με την υπόλοιπη γκάμα και έχει, όπως υποδηλώνει το όνομα, 16 συνολικά από αυτά τα αποδοτικά μεγάφωνα 2 "Neo-dymium.

 

 

Αυτό το σύστημα είναι η ιδανική επιλογή εάν παίζετε με μικρές μπάντες ή είστε DJ και σίγουρα το κοινό σας θα  σίγουρα απολαύσει την έξτρα αίσθηση των χαμηλών αλλά και της μεγαλύτερης ισχύος!

 

Bose L1 Pro32

Εικόνα

Το μεγαλύτερο σύστημα της σειράς, το Bose L1 Pro32.

Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μεγαλύτερες υπαίθριες συναυλίες, μεσαίου μεγέθους όπως γάμοι και μουσικά events σε κλαμπ, ακόμη και μικρές εκθέσεις και φεστιβάλ ανάλογα με το μέγεθος. Αυτή τη φορά, υπάρχουν 32 speaker drivers στο array και για τη μονάδα μπάσων έχετε δύο επιλογές: το Sub1 ή το Sub2. Και τα δύο Subs μπορούν να αποδώσουν χαμηλές συχνότητες έως και 40Hz!

 

Η διαφορά εδώ είναι, για άλλη μια φορά, το μέγεθος: το Sub1 είναι εξοπλισμένο με driver 7"x 13", το οποίο, σύμφωνα με την Bose, ανταγωνίζεται ένα 12" woofer για απόδοση και ηχητική εντύπωση. Το ελαφρώς μεγαλύτερο Sub2 αυξάνει το μέγεθος του driver σε 10 "x 18", ανάλογο με ένα γούφερ 15 ". Και οι δύο μονάδες λειτουργούν με το σύστημα L1 Pro32, οπότε είναι θέμα επιλογής και εφαρμογής.

Παίξτε τη μουσική σας άφοβα με τη σιγουριά της Bose Professional για μία τέλεια απόδοση

Έχετε κάποιο συγκρότημα ή είστε DJ  και πρόκειται να εμφανιστείτε σε μικρές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους;

  

Εάν ναι, η γκάμα των συστημάτων της  Bose L1 Pro σας προσφέρει τον καλύτερο ήχο και την πιο ευέλικτη λύση που μπορείτε να ζητήσετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας.

 

Και αν έχετε την οποιαδήποτε αμφιβολία για την επιλογή σας επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της Φίλιππος Νάκας ή των συνεργατών της για να ακούσετε από κοντά τα συστήματα αυτά και να λύσετε τις όποιες απορίες σας .