ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
MENU
 • warranty_2
 • 24 Άτοκες Δόσεις
YAMAHA ICP-1 Control Panel LCD Για DME
ΚΩΔΙΚΟΣ: WC10620
ΜΑΡΚΑ: Yamaha
1.605,00 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΠαρελκόμενα για Processors και Matrices

YAMAHA ICP-1 Control Panel LCD Για DME

ΚΩΔΙΚΟΣ: H050.00018
Yamaha

ΜΑΡΚΑ: Yamaha

 • warranty_2
 • 24 Άτοκες Δόσεις
PDF EXPORT
Ποσοστό έκπτωσης : %
1.605,00 €

Kατόπιν παραγγελίας

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 79€
Ήδη στο καλάθι
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Ο έξυπνος πίνακας ελέγχου ICP1 διαθέτει χειριστήρια σχεδόν ταυτόσημα με εκείνα των  DME64N / DME24N, παρέχοντας στους χειριστές δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου και για τα δύο DME.

  Προσφέρει απαράμιλλη ευκολία χρήσης χάρη σε μια μεγάλη, εύκολη στην ανάγνωση backlit LCD που εμφανίζει ονόματα scenes και λειτουργιών  σε 5 γλώσσες - Ιαπωνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

  Τα 6 πλήκτρα που εμφανίζονται στην επάνω και την κάτω πλευρά της οθόνης LCD μπορούν να αντιστοιχιστούν στις περισσότερες παραμέτρους για ευκολία κατά το χειρισμό .

  Διαθέτει 4 σειρές αντιστοιχίσεων πλήκτρων για συνολικά 24 παραμέτρους. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν ρυθμίσεις εύκολα ,  πατώντας το πλήκτρο HOME. Ένα απλό πλήκτρο λειτουργίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ταυτόχρονο έλεγχο πολλαπλών παραμέτρων καθορίζοντας συνδυασμούς παραμέτρων. Οι λειτουργίες των πλήκτρων ορίζονται με το λογισμικό DME Designer.

  Σημείωση: Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο frame plate  για να εγκαταστήσετε το remote σε ένα τυποποιημένο κουτί τοίχου.