ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
MENU
YAMAHA YUS5 Όρθιο Πιάνο Μαύρο Γυαλιστερό
ΚΩΔΙΚΟΣ: PYUS5PE
ΜΑΡΚΑ: Yamaha
15.690,00 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΌρθια Πιάνα

YAMAHA YUS5 Όρθιο Πιάνο Μαύρο Γυαλιστερό

ΚΩΔΙΚΟΣ: P000.12362
4957812327015
Yamaha

ΜΑΡΚΑ: Yamaha

PDF EXPORT
15.690,00 €
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου 17.054,00 €

Kατόπιν παραγγελίας

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 19€ εντός Ελλάδας
Ήδη στο καλάθι
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Το πιάνο YUS-5 της YAMAHA βασίζεται στο αρχικό σχέδιο του best seller U5 με μια σημαντική διαφορά που το καθιστά μοναδικό και εντέλει διαφορετικό απο το προαναφερθέν.Πολλά απο τα μέρη του έχουν επανασχεδιαστεί και έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά περισσότερο ποιοτικά και 'σπάνια' σε σχέση με το U5.Το φαινομενικά απλό σχέδιο του κρύβει μέσα διαφορετικής ποιότητας χορδές,επανασχεδιασμένα μέρη και 'σφυράκια' ειδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο πιάνο και μόνο.Το συγκεκριμένο πιάνο έχει σαν σύμμαχό του το μεγάλο του ύψος και διαστάσεις που αντικειμενικά του προσφέρουν έναν πραγματικά απαράμιλλο ήχο.
   
   
  Όλ΄αυτά του προσφέρουν έναν καθαρά προσωπικό ήχο που το κάνει να ξεχωρίζει απο οποιοδήποτε πιάνο της Yamaha.Το πληκτρολόγιο του μπορεί να ερμηνεύσει κυριολεκτικά τα πάντα και να μεταμορφώσει ένα κομμάτι ενώ το μεγάλο,ποιοτικό του αντηχείο προσφέρει δυνατό και ιδιαίτερα λεπτομερή ήχο.
    
  Ο άψογος σχεδιασμός της κλίμακας του πιάνου,οι επιπλέον ενισχύσεις στο πλαίσιο,τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά κατασκευής και το εξαιρετικό φινίρισμα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για άλλες εταιρίες κατασκευής πιάνων.
   
  Προσθέστε σε όλα αυτά και την 15ετή εγγύση που προσφέρει η εταιρία Φ.Νακας σε όλα τα πιάνα καλύπτοντας τον υποψήφιο αγοραστή σε κάθε περίπτωση.
  • Ενισχυμένο πλαίσιο που προσφέρει ενισχυμένη αντήχηση και διάρκεια στον ήχο.
  • Πλήκτρα ζυγισμένα και εξισορροπημένα ξεχωριστά για ομοιομορφία στην επαφή.
  • Τοποθέτημένο σε στρώματα επεξεργασμένο 'σκληρό' ξύλο και'ειδικά' επεξεργασμένα 'κλειδιά' χορδίσματος προσφέρουν σταθερότητα και προλαμβάνουν το ξεκούρδισμα.
  • Επιλεγμένα υλικά που ελέγχονται εξονυχιστικά πριν χρησιμοποιηθούν απο υπερσύγχρονα μηχανήματα της γραμμής παραγωγής της Yamaha.
  • Αψογο φινίρισμα που συναντάμε μόνο σε έπιπλα πολυτελείας.
  • Ειδικά σχεδιασμένα σφυράκια.
  • Διαφορετικής σχεδίασης εσωτερικός μηχανισμός.
  • Επανασχεδιασμένες χορδές για πιο καθαρό και λεπτομερή ήχο.