ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
A Camera / B Camera. Προλάβετε το δώρο σας από την Sennheiser! Δείτε εδώ
MENU
  • warranty_15
STEINWAY M-170 Πιάνο με Ουρά Μαύρο
ΚΩΔΙΚΟΣ: M-170
ΜΑΡΚΑ: Steinway & Sons
95.800,00 €
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑΠιάνα με Ουρά

STEINWAY M-170 Πιάνο με Ουρά Μαύρο

ΚΩΔΙΚΟΣ: P104.13929
Steinway & Sons

ΜΑΡΚΑ: Steinway & Sons

  • warranty_15
PDF EXPORT
Ποσοστό έκπτωσης : %
- κερδίζετε : 95.800,00 € Λιανική Τιμή 95.800,00 €

Ρωτήστε Για Τιμή

Αγαπημένα Ήδη στα αγαπημένα
Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία.
Σύγκριση Ήδη στη σύγκριση
Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία.
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 79€
Ήδη στο καλάθι
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Για πάνω από ενάμιση αιώνα οι μεγαλύτεροι και οι διασημότεροι πιανίστες στην υφήλιο έχουν επιλέξει τα πιάνα της Steinway ώς το μέσο για να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους και την ιδιοφυία τους. Η λίστα των πιανιστών περιλαμβάνει μουσικούς από όλο το φάσμα της μουσικής, από κλασική μέχρι jazz και pop, άντρες και γυναίκες μουσικοί που έχουν διαμορφώσει την μουσική αυτόν τον αιώνα. Ωστόσο η χαρά του να παίζεις σε ένα πιάνο της Steinway καθώς και η ικανοποίηση που απολαμβάνει κάποιος έχοντας στην κατοχή του ένα τέτοιο πιάνο δεν αποτελεί αποκλειστικότητα των βιρτουόζων της μουσικής καθώς τα κορυφαία πιάνα της Steinway απευθύνονται σε όλους μας.


    Αυτό που διαφοροποιεί τα πιάνα της Steinway περισσότερο από οτιδήποτε συνοψίζεται στην αφοσοίωση σε ένα μοναδικό ιδανικό : την κατασκευή των καλύτερων πιάνων στο κόσμο. Εκεί που πλέον αποτελεί κανόνα η μαζική παραγωγή πιάνων με χρήση συνθετικών υλικών και με ταχύτερες διαδικασίες ώστε να επιτυγχάνεται η κατασκευή εις βάρος της ποιότητας η Steinway ακολουθώντας μια διαφορετική τακτική και με γνώμονα την ποιότητα και όχι την ποσότητα κατασκευάζει πιάνα με χρήση υλικών κορυφαίας ποιότητας και σε χρονικό διάστημα που αγγίζει μέχρι και το ένα έτος. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των κλασικών πιάνων της Steinway & Sons είναι ο παραδοσιακός σχεδιασμός και η ''κλασική'' αισθητική προσέγγιση ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε πιάνο ενσωματώνει τουλάχιστον 125 πρωτότυπα χαρακτηριστικά και αποκλειστικότητες όπως τα : Diaphragmatic® soundboard, Accelerated Action® and Hexagrip® pinblock.


    Κάθε πιάνο με ουρά χρειάζεται περίπου ένα ( 1 ) ολόκληρο έτος για να κατασκευαστεί. Η επιλεγμένη ξυλεία που χρησιμοποιείται ακολουθεί μια διαδικασία παλαίωσης που διαρκεί δύο (2) έτη με χρήση σύγχρονων τεχνικών ενώ ακολούθως η ξυλεία υποβάλλεται σε προοδευτική και μεθοδική αφύγρανση και επεξεργασία ώστε να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του πιάνου. Τα πιάνα της Steinway κατασκευάζονται από hard rock maple και mahogany παρέχοντας σταθερότητα και υψηλή αντοχή. Το αντηχείο Diaphragmatic κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας έλατο το οποίο έχει κοπεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχεται γεμάτο και πλούσιο ήχο. Κάθε πιάνο της Steinway αποτελείται από 12000 διαφορετικά μέρη ενώ διακρίνεται για τον μοναδικό του μουσικό χαρακτήρα.