eNakas Music

Πρέπει να πληκτρολογήσετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
ΑΦΜ: 094079082
19o Χλμ. Λεωφόρος Λαυρίου ,
190 02 Παιανία Αττικής
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ : 327701000

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Τήρηση αρχείου
Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

Προστασία προσωπικών στοιχείων
Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας. Επιπλέον η σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται με ασφαλή σύνδεση μέσω κρυπτογράφησης (128 bit) που μας παρέχει η Thawte. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία σας (προσωπικά καθώς και των πιστωτικών / χρεωστικών σας καρτών) προστατεύονται και στη διαδρομή τους μέχρι την εταιρεία μας. Επιπλέον στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική κάρτα , η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας καθώς και η εκκαθάριση της γίνεται στο απόλυτα ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον, χωρίς τα στοιχεία αυτά να γίνονται γνωστά στην εταιρία μας.
Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία καταχωρείτε κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία μας για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για την ενημέρωση σας σχετικά με τις προσφορές μας. Πρόσβαση σε αυτά έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρίας μας το οποίο και είναι επιφορτισμένο με το έργο της διεκπεραίωσης των παραγγελιών σας . Επίσης τα προσωπικά σας στοιχεία δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε εκτός της εταιρίας και για κανένα λόγο, πλην της περίπτωσης όπου υποχρεωνόμαστε βάσει νομοθεσίας και απαίτησης των Ελληνικών αρχών.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Ακύρωση Παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία (210-6686000) είτε με email (paianiaecom@nakas.gr) αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και αριθμό ακύρωσης. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στις συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν. Επιστροφές δεν γίνονται στα βιβλία και στα πνευστά όργανα . Επιστροφές επίσης δεν γίνονται σε προϊόντα τα οποία γίνονται παραγγελία για λογαριασμό πελάτη κατόπιν προκαταβολής ή εξόφλησης και τα οποία δεν ανήκουν στο προγραμματισμένο stock της εταιρίας .

Επιστροφή Προϊόντων
O πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άθικτο και σε άριστη κατάσταση με την αυθεντική και πλήρη συσκευασία ( κουτιά , αφρολέξ , νάϋλον ) η οποία δεν θα πρέπει να έχει σκισίματα, φθορές η άλλες αλλοιώσεις , καθώς και με όλα τα παρελκόμενα ( οδηγίες χρήσης, καλώδια, αντάπτορες, remote control κλπ ). Κατεβάστε τη δήλωση υπαναχώρησης εδώ .
Εξαιρούνται του δικαιώματος υπαναχώρησης:
  • Συσκευές που περιλαμβάνουν προγράμματα (software) και κάθε είδους υλικό, σχετικό με τα προγράμματα αυτά, σε ψηφιακή - ηλεκτρονική μορφή, για τη χρήση του οποίου απαιτείται ενεργοποίηση από τον αγοραστή ή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων, ενέργειες με τις οποίες ο αγοραστής καθίσταται ο μοναδικός και αποκλειστικός χρήστης του προγράμματος. Σαν συσκευές νοούνται για παράδειγμα οι κάρτες ήχου (audio interfaces), τα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά μουσικά όργανα, οι κονσόλες ήχου και γενικά όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία, αναπαραγωγή, επεξεργασία και εγγραφή οπτικο-ακουστικού υλικού.
  • Τα προϊόντα που παραγγέλλονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή είναι σαφώς εξατομικευμένα.
  • Τα πνευστά μουσικά όργανα, τα μικρόφωνα, τα ακουστικά καθώς και τα βιβλία δεν επιστρέφονται.
  • Επιστροφές επίσης δεν γίνονται σε προϊόντα τα οποία γίνονται παραγγελία για λογαριασμό πελάτη κατόπιν προκαταβολής ή εξόφλησης και τα οποία δεν ανήκουν στο προγραμματισμένο stock της εταιρίας .
Επιστροφή Χρημάτων
Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 άρθρο 3 παρ. 4 που αφορά τις αγορές από απόσταση (on line), η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί. Η εταιρεία μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες της και τον έλεγχο αυτού.Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ώς προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας και των καταστημάτων μας.

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:
  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική / χρεωστική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
  • Εάν η εξόφληση έχεί γίνει τοις μετρητοίς σε κατάστημα της εταιρείας μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται* με την επιστροφή των προϊόντων.
  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.  
*  Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας και των καταστημάτων μας.


Χρόνος Αποστολής παραγγελιών
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μία παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.
Εάν σύμφωνα με τους καταλόγους της  ACS Courier, η περιοχή αποστολής που έχετε επιλέξει θεωρείται δυσπρόσιτη , τότε η παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να γίνει από εσάς, από το εκάστοτε υποκατάστημα της ACS και η παράδοση ΔΕΝ θα γίνει στο χώρο σας.

Αποποίηση ευθύνης

H εταιρεία Φίλιππος Νάκας δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

Σημαντική Ενημέρωση

Σύμφωνα με τον Κανονισμό 524/2013 (ΕΕ) και την Οδηγία 2013/11/ΕΕ, η οποία ενσωματώθηκε στη Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution )
στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας, μπορεί να κινήσει τη διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών ( πλατφόρμα ΗΕΔ ), διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Επισημαίνεται ότι, για οποιοδήποτε πρόβλημα η παρατήρηση σε σχέση με αγορά που πραγματοποιήσατε απο την Ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο paianiaecom@nakas.gr και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια άμεσης επίλυσης του ζητήματος.